Menopauza 1170x180

A TOTO gigaturnéja Budapestre jön!

2018/10/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A 40 Trips Around The Sun elnevezésű turné már megkezdődött Európában és Észak-Amerikában. Ez a banda leghosszabb koncertkörútja évek óta, amelyet most kiterjesztenek 2019-re – és az egész világra. Az eddig mindenhol taroló, telt házakkal futó koncert 2019. június 27-én a Budapest Arénában is látható lesz!

A TOTO gigaturnéja Budapestre jön!

A könnyűzene történetében csak néhány előadó mondhatja el magáról, hogy nagyobb befolyása volt a popkultúrára, mint a TOTO muzsikusainak. A zenekar tagjai szólóban több mint 5.000 albumon hallhatók, amelyek összesen közel fél milliárd példányban keltek el, és több mint 200 Grammy-jelölést gyűjtöttek be. A több mint 40 együtt töltött év alatt több ezer dalt alkottak, köztük minden idők legnagyobb példányszámban eladott albumaira is, amellyel tovább növelték elismertségüket, s közben a TOTO megmaradt az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb koncertzenekarnak.Nem mellesleg egyike azon kevés 70-es évekbeli zenekaroknak, amelyek a változó tendenciákat és stílusokat be tudták építeni a munkásságukba, így élvezhetik a több generációs rajongótábor folyamatos támogatását.

A zenekar vadonatúj válogatás lemeze, a 40 Trips Around The Sun (Sony Music) márciusi megjelenésekor tucatnyi országban debütált a slágerlisták élvonalában.

Az olyan klasszikus TOTO slágerek, mint a Rosanna vagy az Africa Weezer feldolgozása tonnányi médiamegjelenést vontak magukkal, a 20 milliós streaming mellett. Ráadásul az eredeti zeneszámok újjáéledését is előidézték; csak a Spotify-on több mint 422 milliós lejátszásnál tartanak.

Azt az Index vette észre, van az Africa-nak egy másik híres feldolgozása... Ebben a nótát egy gumicsirkén "húzzák el", és több mint kétmillióan voltak rá kíváncsiak :)

A TOTO nemrégiben jelentette be egy különleges gyűjtemény, az All In megjelenését, amely november 30-tól lesz kapható, azonban online előrendelést már most is felvesznek rá.

A budapesti fellépésre jegyek október 15-én 10 órától kaphatók nálunk is!

Toto, 40 Trips Around The Sun

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek