Menopauza 1170x180

A varsói Nemzeti Operától a Dürer kertig: JANN Budapesten koncertezik

2024/05/22  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A karizmatikus lengyel művész, író, producer 2021-ben jelentette meg első dalát, egy évvel később pedig meg is érkezett az átütő siker a Gladiator megjelenésével. Korábban a BUSH-on már hallhattuk dalait, most pedig első önálló koncertjével érkezik a Dürer Kertbe október 20-án.

Fotó: JANN/FB

Jann (Jan Rozmanowski) életében már nagyon korán jelen volt a zene. A fiatal (25) lengyel művész különleges kontratenor hangja egyenesen a varsói Nemzeti Operáig vezette őt, ahol évekig szerepelt, majd Londonba költözött, hogy a BIMM-en tanuljon. Klasszikus zenei tanulmányai ellenére azonban úgy döntött, inkább popzenei karrierjére fókuszál, így hamarosan otthagyta az iskolát és megjelentette debütáló dalát, amellyel egyből felhívta magára a figyelmet.

2022 elején jelentette meg első EP-jét Power címen és ugyanebben az évben született meg a Gladiator is, amely gyorsan népszerű lett, rengeteg rajongót bevonzva számára és biztosítva helyét a Spotify prominens lejátszási listáin.

Tavaly áprilisban indult első önálló koncertturnéjára, a jegyeket pedig 24 óra alatt elkapkodták minden állomásra. Év elején saját nemzetközi turnéja után Madison Beer vendégeként turnézott, a körút sikere után pedig ősszel úgy döntött, nem tart szünetet... Ezúttal szerencsére az Egyesült Királyság, Olaszország, Németország, Csehország, Franciaország, Ausztria, Hollandia és Lengyelország mellett Magyarország is szerepel a listán, így október 20-án a Dürer Kertben is meghallgathatjuk dalait.

A teljeskörű jegyértékesítés május 24-én, 10 órakor indul.

Jann, Dürer kert

 

 

Szólj hozzá!


Edinburghban földrengést okozott Taylor Swift – pontosabban a koncertek közönsége

Edinburghban földrengést okozott Taylor Swift –...

Próbáljuk felvidítani azokat egy hírrel, akik még szomorkodnak a tegnapi skót kockás, nagy zakó miatt: mérhető földmozgást idéztek elő Taylor...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Minden koncertről ki kellene tiltani a telefonokat

Hogy elkerüljék a tavalyi botrányt, a szervező már jó előre szólt – mi is csatlakoztunk az infóátadáshoz –, hogy a TOOL koncertje alatt mindenki tegye el a telefonját, mert ki fogják rakni a helyéről azt, aki előveszi.

Elmarad az augusztusi Margó Fesztivál

A szervezők a közösségi médián keresztül értesítették a közönséget, hogy a Margó történetében először le kell mondaniuk egy fesztivált, így a zalai Margófeszt (2024. augusztus 15-17.) elmarad.
Új koncertek