Adél az én Múzsám – gyermekéről mesél a Fonogram-díjas énekesnő

2019/05/25  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Mihályi Rékát a Group’n’Swing zenekarban ismerte meg az ország, de számtalan más területen is bizonyította már tehetségét. 2016-ban megjelent első gyereklemeze, tavaly augusztusban pedig a Barátok Közt-ben is szerepet kapott. Romhányi Áronnal, a United együttes zenészével immár 14 éve alkotnak egy pár, három hónappal ezelőtt pedig megszületett kislányuk, aki már most is ott van édesanyja minden gyermekkoncertjén. 

Adél az én Múzsám – gyermekéről mesél a Fonogram-díjas énekesnő

„Egészen Adél születéséig azt gondoltam, tökéletesre sikerült fejlesztenem a rendszert és logisztikát, ami szerint előadóművészként és jogászként a mindennapjaimat éltem. Aztán három hónappal ezelőtt kiderült, hogy semmit sem tudok az igazi időbeosztásról, az anyaság ugyanis egy véget nem érő főállás. Soha ennyire nem aggódtam és szerettem egyszerre, mint most! Sőt, állandóan inspirál, hogy leleményesebb és figyelmesebb legyek a mindennapokban. Szakmailag sem “kimél” a gyereknevelés, ugyanis folyamatosan énekelek Adélnak, ami aztán új dal ötleteket hoz”– mesélte az énekesnő.

Mihályi Réka három koncerttel ünnepel május utolsó vasárnapján, de akkor sem hagyja magára a picit.

"Igazán nagy boldogság számomra, hogy ekkora az érdeklődés a gyerekprodukcióm iránt. De eszembe nem jutna Adélt ezért magára hagyni, hiszen ő a Múzsám! A Masni és Pocó gyerekkoncertjeimre így visszük magunkkal, ahol az apukája babakocsiban tologatja, amíg én a színpadon vagyok. Persze a paramami üzemmódot ilyenkor sem tudom kikapcsolni és állandóan figyelem merre sétálnak."

A koncerteken résztvevő gyermekek mint egy érzelmi hurrikán sodorják magával Mihályi Rékát is.

„Az érzelmekből nincs hiány a koncerteken. Például volt, hogy egy kislány odabújt hozzám és átölelt, én visszaöleltem és teljesen elérzékenyültem, majd belém villant, hogy most már nekem is van egy kislányom és pityeregve a boldogságtól, énekeltem végig a dalt.”

Áron és Réka várják már a gyereknapot, s bár nagyon sűrű lesz, három koncertjük is lesz, igyekeznek majd összekötni egy kis családi utazással és sok sétával!

 

Május 25. szombat 15.00 – Pásztó

Május 26. vasárnap 10.00 – Siófok

Május 26. vasárnap 17.00 – Békés, Rendezvény tér

 

Mihályi Réka, gyereknap

Képtár

  • Adél az én Múzsám – gyermekéről mesél a Fonogram-díjas énekesnő kép 75288
  • Adél az én Múzsám – gyermekéről mesél a Fonogram-díjas énekesnő kép 75289
 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek