Menopauza 1170x180

Ajánlhatunk egy júniusi programot? Mezítláb a réten!

2017/10/06  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Mi már most tudjuk mit fogtok csinálni 2018. június 9-én! A margitszigeti nagyréten együtt ropjuk majd a táncot mezítláb, miközben a háttérben a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara húzza a talpalávalót, a végtelenül cuki, és nem mellesleg zseniális hegedűművész Alexander Rybak társaságában. Már persze csak akkor, ha időben regisztráltok! ;)

Ajánlhatunk egy júniusi programot? Mezítláb a réten!

2018-ban ugyanis kereken 80 éves lesz a nem is oly rég gyönyörűen felújított Margitszigeti Szabadtéri Színpad. A jeles alkalom kapcsán az ünnepelt készült némi meglepetéssel, nemcsak a színpadi kivételesen színes programsorozattal, hanem annak közvetlen környezetében is ingyenes közösségi eseményekkel köszönthetjük a jubiláló színpadot.

Az ünnepi évad egyik legnagyobb durranása kétségkívül a nyitóünnepség lesz, ami erre az alkalomra kiköltözik a budapestiek egyik legkedveltebb szabadidős helyszínére, a Margitszigeti Nagyrétre, hogy a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara és az Eurovíziós Dalverseny-győztes hegedűvirtuóz-énekes, a mindig fergeteges hangulatot keltő Alexander Rybak ingyenes nyitókoncertjén gyerekekkel, fiatalokkal és idősebbekkel egyaránt együtt ünnepelhessük meg ezt a szép évfordulót. A kivételes kisugárzású zenész 2016-ban sztárvendégként közreműködött a Margitszigeti Szabadtéri Színpad első Virtuózok Örömünnep-koncertjén, és most visszatér, hogy a színház születésnapja alkalmából ismét megajándékozza a budapesti közönséget egyedi játékával.

Mindeközben arra is gondoltak a szervezők, hogy határainkon túl is terjedjen az ünneplés híre, ugyanis a nagyréti koncert egyben egy világrekord felállításának kísérletében is közreműködik:

"Állítsuk fel együtt a közös keringőzés világrekordját! A legnépszerűbb tánczenékből és közkedvelt zeneművekből összeállított műsor keretein belül kísérletet teszünk az egyszerre legtöbben keringőzők világrekordjának felállítására is, az este végén pedig a résztvevőkkel együtt engedjük útjára a nyár fényeit, hogy bearanyozzák a budapesti nyári éjszakát."

A program ugyan ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tehát mindenképpen érdemes lecsapni már most a jegyekre, mert a Nagyrét befogadóképessége is véges!

Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara, Alexander Rybak, Budapesti Nyári Fesztivál, Margitszigeti Szabadtéri Színpad

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek