Akit Tom Jones meginvitált a brit Voice-ba

2017/08/26  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Csillebérci Szabadtéri Színház színpadán szeptember 1-jén a Stúdió 11 Ensemble zenekar kíséretében ad koncertet Majsai Gábor. Vendége lesz az estén Szulák Andrea és Varga Miklós.

Akit Tom Jones meginvitált a brit Voice-ba

Pályájának meghatározó élményeiből, hangulataiból kaphatnak ízelítőt a nézők/hallgatók, márpedig változatos műfajokban mutatkozik meg: szívesen énekel a legegyszerűbb gitárdallam kíséretében, de rafinált zenekari háttérrel is. Ha úgy tartja kedve, a blues sötét árnyai közé vegyül, aztán átrepül a soul varázsos világába – vagyis úgy zenél, ahogy a kedve tartja. Nem kötik  szabályok, nem igazodik trendekhez.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne készülne teljes erőbedobással erre a nyárvégi nagykoncertre, a próbák már javában folynak. Addig is itt van egy felvétel, amelyet maga Tom Jones is látott, erről írunk még!

Majsai Gábor többször is találkozott már Tom Jonesszal, akinek mindannyiszor úgy mutatták be, mint a “magyar hangját” – írta még 2013-ban a 24.hu.

“Néhány év ugyan eltelt a találkozások között, de az utolsónál már előre köszönt, és régi ismerősként üdvözölt. Adtam neki egy tiszteletpéldányt a swing-lemezemből, majd hosszan beszélgettünk. Roppant közvetlen, barátságos volt, még a privát elérhetőségeit is megadta. Nemrég elküldtem neki egy videót, amelyen az ő slágerét, a Delilah-t éneklem a Miskolci Szimfonikus Zenekar kíséretében. Legnagyobb meglepetésemre szinte azonnal válaszolt. Azt írta, hogy jobb, mint az eredeti. Ezen jót mosolyogtam, és azon is, hogy hozzátette: szívesen látna a brit Voice-ban, ahol mindent megtenne azért, hogy ő legyen a mesterem” – nyilatkozta akkor a lapnak Majsai Gábor, aki azonban nem élt az ajánlattal, mert úgy gondolta, kinőtt már a tehetségkutatókból...

Tom Jones szigorú zsűritag

 


 

 

Szólj hozzá!


A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek