Az Agárdi Popstrand kitalálója büszke az első 40 évre – csak egyetlen nagy bánata van

2018/04/03  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Idén nyáron ismét sztárparádéval vár a 41. évébe lépő Agárdi Popstrand, ahol a fürdőzés és napozás fáradalmait kipihenve esténként a hazai zenei színtér legnépszerűbb előadóinak és zenekarainak koncertjein tombolhatunk.

Az Agárdi Popstrand kitalálója büszke az első 40 évre – csak egyetlen nagy bánata van

Habár a pop és a lágyabb rock kategóriáján még mindig nem lép túl a rendezvény, azért az biztosra vehető, hogy idén se kell aggódnia a szervezőknek az érdeklődés hiányától. A popstrand megálmodója és üzemeltetője, Turbók János az alábbi posztban osztotta meg a siker titkát (szerkesztett változat):

"Az igényes, hálás, 4 generációs popstrand közönségnek köszönhető, hogy 2018-ban „indítani tudom”, az AGÁRDI POPSTRAND Szabadtéri Színpad „II. 40 évét”! A koncertek előtt, már 17 órakor kinyitunk, mivel sokan kérték, hogy szeretnék a gyepszőnyeges élmény színpad vízpartján élvezni a naplementét. Még többen igényelték a dedikálást, lehetőleg még nyugodt körülmények között. 2018-ban sem hívtam meg a techno, az alternatív, a káromkodós rap és a punk műfaj előadóit a Popstrandra, viszont a táncolási igényeket szeretnénk kielégíteni. Magyarországon csak a Margitszigeti Szabadtéri Színpad rendelkezik az Agárdi Popstrandnál nagyobb múlttal! Az agárdiak kérésére 1977-ben kitaláltam valamit, felépítettem és 40 éve, hosszútávon működtetem télen és nyáron. Már „kezdem érezni”és tudom: A SOK SZÁZEZER rendszeresen megjelenő és „visszajáró” vendég - a KÖZÖNSÉG! -, elégedettsége és a jól észrevehető – „olvasható” - szeretete annak szólt, hogy 1977-től szépet és jót hoztam létre. Büszke vagyok arra, hogy nagyon sok embernek szereztem örömöt és felejthetetlen élményeket, az „I. 40 évben”! Egyetlen ember nem tudta megnézni és így értékelni, a 4 évtizedes küzdelmemet és az életművemet: a nagyfiam, János. Ő beteg, és még soha nem állt az Agárdi Popstrand színpadán…"

A 2018-as kínálat se lesz gyenge, hisz érkezik a legendák közül a Neoton, a Bikini, az R-Go, az Edda, a Piramis, Demjén Ferenc, Deák Bill Gyula, valamint a fiatalabb generáció számára ott lesz Kasza Tibi, az Irigy Hónaljmirigy, Király Viktor, Keresztes Ildikó, Zoltán Erika, Vastag Csaba, az Animal Cannibals, vagy Fankadeli.


Agárdi Popstrand, Neoton, Vastag Csaba, Bikini, Edda, Demjén Ferenc, Hooligans, R-Go, Zoltán Erika, Lord, Kasza Tibi, Irigy Hónaljmirigy

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek