Hol van már a tavalyi Hooligans-koncert – itt, fotókkal

Már nagyon vártam ezt a koncertet (2023. december 28. Aréna). Számomra kétféle zene létezik. Na jó, három. Az egyik a pompásan énekelhető, tombolós, ugrálós, táncolós, a másik az odafigyelős, elmélyülős. A harmadik, ami nem érdekel.

Fotók: Mohácsiné Palásti Márta (martassist.hu)
Nem vidám a Hooligans új dala

Nem vidám a Hooligans új dala

Az év utolsó hónapjait sem tölti tétlenül a Hooligans. Decemberben érkezik a zenekar új nagylemeze, ezt követően pedig négy év után visszatérnek a Papp László Sportarénába is, ahol egy nagyszabású show keretében búcsúznak a 2023-as évtől (a jegyeket csatoltuk).
 
Két év után új albumon dolgozik a Hooligans

Két év után új albumon dolgozik a Hooligans

A megjelenés még idén várható, de már itt az első új dal. A 'Zártosztállyal' merőben új vizekre evezett a csapat, így kérdés, hogy továbbra is marad-e a karcosabb hangzás, vagy ezúttal merőben más arcát ismerhetjük majd meg a Hooligans-nek.
 
 
Fotó: Óbuda Napja

Mohabá' soha nem gondolta volna, hogy valaha is a Hooligans-ről fog írni

Mert ha írok, akkor az azt jelenti, hogy hallgattam, esetleg láttam is őket. S erre eddig semmiféle indíttatásom nem volt mindannak ismeretében, ami eljutott a munkásságukból hozzám – magyarázta.
 
Illusztráció: Pexels.com

Érik a ropogós cseresznyefesztivál: Rudán Joe, Hooligans, Balkan Fanatik

19. alkalommal rendezik meg idén a szomolyai Cseresznye Fesztivált. A mezőkövesdi járás ikonikus nyárindító bulijának messze földön híre van, csakúgy, mint a község világszerte ismert cseresznyéjének, amiért az ország legtávolabbi pontjáról is szívesen zarándokolnak a környékre...
 
Magyartanár a Hooligans új basszerosa

Magyartanár a Hooligans új basszerosa

A bandatagok vasárnap este mutatták be az új basszusgitárosukat egy videóban, ezt mi is megosztottuk a FB oldalunkon, de ha valaki mégsem látta volna vagy nem volt ideje megnézni, a lényeg itt.
 
Az utolsó közös szelfi...

Kilép a Hooligans zenekarból Késmárki Zsolt

A basszusgitáros csaknem tizenöt évnyi közös munka után hozta meg a döntést, amit a banda többi tagja bár nehéz szívvel, de megértéssel fogadott. Utolsó közös klipjüket az Elindul a lejtő című dalhoz forgatták – ezzel búcsúznak a zenészek egymástól.
 
 
Elmaradnak a hétvégi Hooligans koncertek

Elmaradnak a hétvégi Hooligans koncertek

Betegség miatt elmarad a zenekar november 19-i és november 20-i Barba Negrába tervezett koncertje.
 
A bolondok napjára: kiszabadult a Zártosztályról a Hooligans

A bolondok napjára: kiszabadult a Zártosztályról a Hooligans

A Zártosztály című album már jócskán a megjelenés előtt bearanyozódott – most egy zúzós klip készült hozzá, amit a korongon szereplő Túlélő című dalhoz forgatott az idén 25 éves zenekar.
 
Mostanában sok nehézséggel kellett szembenéznie a Hooligans tagjainak

Mostanában sok nehézséggel kellett szembenéznie a Hooligans tagjainak

Bár a hosszú kényszerpihenő után nyár közepétől végre elkezdtek koncertezni, az őszi turnéjuk utolsó három buliját Tóth Tibi sérülése miatt lemondta a zenekar. És itt még nincs vége...
 
Csipa énekelte fel a gyerekdalt

Csipa énekelte fel a gyerekdalt, a huligánok pedig jót tettek

Egy gyerekeknek szóló bringás dalhoz készült videóklippel melengeti a novemberi hidegben didergő szíveket Major Eszter és a Hooligans Csipája – utóbbi azt is elárulta, hogy nem ez volt az első közös projektjük.
 
Borhíd Fesztivál

Átmegy a Borhídon a Hooligans és a Lord is

Magyarország több borrégiója, élő koncertek, vásártér és vidámpark is várja a látogatókat az idei Borhíd Fesztivál és Borünnepen, amelyet október 4-6-ig rendeznek meg Esztergomban, a Hooligans, a Lord, a Konyha és a Kelemen Kabátban zenekarok közreműködésével. A rendezvény...
 
Fotó: Zamat Fesztivál

Milyen lehet a blues íze? Hobo és Bill a debreceni ZAMAT Fesztiválon

A Debreceni ZAMAT Fesztivál 2019-ben kilencedik alkalommal várja a finom ízek és a minőségi szórakozás kedvelőit a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén, illetve a HALL-ban, ahol többek közt a Hooligans, valamint Hobo + Bill kapitány közös koncertje is megtekinthető.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek