Az Aqua először hozza el a Barbie Girlt Magyarországra

2019/08/09  ·   Ajánló   ·  koncert.hu, MTI

Időutazással zárják a nyarat Győrben: a kilencvenes évek külföldi és hazai popzenekarait összefogó Total Dance Festival látványos showműsorával búcsúztatják a nyári fesztiválsorozatot augusztus 24-én.

Az Aqua először hozza a Barbie Girlt Magyarországra

A 12. Győri Bornapok keretein belül megrendezendő nyárzáró koncerten a kilencvenes évek olyan ismert popzenekarai lépnek fel, mint az Aqua (a formáció még soha nem lépett fel Magyarországon!), a Safri Duo vagy a magyar Happy Gang és a Hip Hop Boys.

Ízlés (és pofon) kérdése, hogy ki minek – vicces slágernek vagy emberiség elleni bűntettnek – tartja a BG-t, az vitathatatlan, hogy annak idején rongyosra játszották a csatornák. Őszintén szólva, a YT kellett ahhoz, hogy egyáltalán van-e másik száma a dán formációnak, de egy kattintással kiderült, hogy akadnak más dalokrá, ráadásul nem is teljesen ismeretelenek. Tény, hogy a BG égett be a legjobban mindenkinél, még a zenekarnál is: kétszer álltak össze a 2001-es game over után: a szám, vagyis Barbie-lány 10., majd 20. szülinapján, ez utóbbi 2017-ben volt – úgy tűnik, azóta megjött a kedvük a turnézáshoz.

A műsor és az azt követő tűzijáték után ingyenes buszjáratok állnak a közönség rendelkezésére. A  koncertet rossz idő esetén egy nappal később tartják meg.
   

A bornapok pedig a borlovagrendek felvonulásával kezdődik augusztus 22-én, amelynek idén is két helyszíne lesz, a Dunakapu tér és a Széchenyi tér. A két helyszín színpadain párhuzamosan lépnek majd fel soul, funky, dzsessz, latin és modern zenét játszó akusztikus zenekarok.

Az augusztus 25-én este záruló fesztivál programja megtalálható a www.hellogyor.hu oldalon.

Győr, Győri Bornapok, Total Dance Festival, Aqua, Happy Gang, Hip Hop Boys

Képtár

  • Az Aqua először hozza el a Barbie Girlt Magyarországra kép 77377
 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek