Menopauza 1170x180

Az élet nagy kérdéseire keresi a választ az Anna and the Barbies a Várkert Bazárban (42)

2024/03/13  ·   Ajánló   ·  koncert.hu, MTI

Az Anna and the Barbies különleges előadás-koncerttel várja a rajongókat a Várkert Bazárban, ahol vendégelőadóként Novák Péter színművész is fellép. Az esten a közönség aktív részvételével a versek és a zene segítségével keresik a zenészek az élet nagy kérdéseire a választ. Szó esik majd az álmokról, csodákról, hitről és még sok fontos témáról.

Az élet nagy kérdéseire keresi a választ az Anna and the Barbies a Várkert Bazárban (42)

Az előadás után a Várkert Bazárban lesz először megtekinthető és előrendelhető a Vincze Mill kiadásában limitált és számozott példányban megjelenő 20 év 20 dalszöveg című kiadvány.

Az Anna and the Barbies húsz évvel ezelőtt az underground színtér klubjaiból indult. A csapatban Pásztor Anna énekes és Pásztor Sámuel (gitár, ének) mellett Hernádi Dávid basszusgitáron, Vághy Tamás billentyűs hangszereken játszik, Balasi Ádám pedig dobol.

Az együttes eddig kilenc lemezt (Passionfruit - 2005, Medallion - 2008, Gyáva forradalmár - 2010, ÁNEM! - 2012, Csillagokkal álmodom... - 2013, Szabadesés - 2014, Utópia - 2017, Indián - 2019, Adj király katonát - 2022) készített, és az egyik legnépszerűbb hazai koncertzenekarrá nőtte ki magát Magyarországon.

 

Anna and the Barbies, Várkert Bazár

 

 

Szólj hozzá!


Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk  – a Sum 41 Budapesten is elköszön a rajongóktól

Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk – a...

A kétezres évek egyik legmeghatározóbb pop-punk zenekara tavaly úgy döntött, befejezik a közös zenélést, és a rajongóktól egy ütős dupla...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.

Nem is akart új lemezt Rudán Joe: most itt a Vasvitéz

"Megmondom őszintén, nem is akartam most lemezt csinálni. Nagyon jól elvoltam a korábbi albumaim és életművem 'árnyékában' " – nyilatkozta a zenész, akinek most jelent meg Vasvitéz című, 14+4 tételes CD-je.
Új koncertek