Menopauza 1170x180

Burai Krisztián, Király Viktor és a Ponyvaregény – mi a közös bennük?

2019/07/11  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az, hogy július 12-14 között ezek a nevek mind megfordulnak majd a Budai Szabadtéri Színházban. Pénteken Burai Krisztián és G.w.M. első közös koncertjét, szombaton Király Viktor szuperkoncertjét rendezik meg Budapest legújabb szabadtéri színházában, vasárnap pedig szabadtéri mozivásznon vetítik le a Ponyvaregényt a szervezők.

 Burai Krisztián, Király Viktor és a Ponyvaregény – mi a közös bennük?
Budán új nyári színház várja az érdeklődőket, méghozzá a volt csillebérci úttörőtábor területén. A gyönyörű, fákkal körülvett, természetközeli színpad azonban komoly meglepetéseket tartogat: a retro helyszín ellenére a legmodernebb színháztechnikák kerültek felszerelésre, így olyan nagyporodukciók is “beférnek”, melyek általában csak a fesztiválszínpadokon szoktak előfordulni.
Július 12-én, pénteken este Burai Krisztián és G.w.M. adnak közös nagykoncertet, amely zenei történetük során most előszőr fordul majd elő. Mindkét produkció önálló koncertettel és nagyyenekarral lép színpadra. Ebből a számból kiderül, mit takar a rövidítés...
Július 13-án ugyanaezen a nagyszínpadon Király Viktor ad önálló és meglepetésekkel tarkított szuperkoncertet, a nyár folyamán csak itt látható az énekes ilyen jellegű önálló produkcióval. 
Július 14-én éjjel pedig kertmozivá alakul a Budai Szabadtéri Színház. Végre újra van hol mozizni a szabad ég alatt!... Nem is akármilyen filmet lehet majd az ország legnagyobb szabadtéri mozivásznán végignézni: a Ponyvaregényt veszik elő a szervezők.
A Budai Szabadtéri Színház egész nyáron közel 50 programot kínál, melyből 10 este a kertmozizás jegyében telik majd. A színház vezetősége nem “csak” mozivetítésként jellemzi ezeket az estéket, a helyszín adottságai miatt inkább mozi-pikniknek szeretik nevezni, hiszen ez az a környezet, ahol tényleg egészen más élményt okoz a filmnézés is.
Budai Szabadtéri Színház, Csillebérc, nyár, Király Viktor, Burai Krisztián és G.w.M.

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek