Crossover zenei forgatag a Tüskecsarnokban

2024/05/14  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Műfajokon átívelő show-val készül első magyarországi fellépésére a világhírű filippínó énekes, Marcelito Pomoy. A világslágereket, egyedülálló látványvilágot és koreográfiát felsorakoztató Ultimate Show május 24-én látható a Tüskecsarnokban, nemzetközi sztárvendégekkel és a „crossover néptánc” egyedülálló csapatával, az Urban Verbunkkal.

Fotó: Urban Verbunk

Marcelito Pomoy egyedülálló tehetség, aki akár egy dalon belül is lenyűgözően vált a mély férfi baritonból, a mezzoszoprán női magasságig. Az America’s Got Talent zsűrijét a Szépség és a Szörnyeteg duettjét egymaga előadva varázsolta el, de számos világslágert tart repertoáron, így például Céline Dion és Andrea Bocelli örökbecsű kettősét is.

Az előadás vendége lesz Petar Markoski hegedűművész, aki generációkon átívelő klasszikus, pop és rock feldolgozásaival lopta be magát a közönség szívébe, legyen szó Frank Sinatra, Elvis Presley vagy Ed Sheeran dalairól. Szintén az est vendége lesz Elina Nechayeva operaénekesnő, aki Észtországot képviselte a lisszaboni Eurovíziós Dalfesztiválon.

Az Ultimate Show alaphangulatát pedig a magyar néptánc őserejét akrobatikus elemekkel vegyítő Urban Verbunk adja majd meg. A csapat az általuk képviselt progresszív, tánctechnikai bravúrokban bővelkedő néptánc-stílust elegyíti egy mozgalmas és látványos színpadképpel. A most megjelent klipjükben Elina Nechayeva énekel, Pierpaolo zongorán és Petar Markoski hegedűn játszik, az Urban Verbunk pedig egy izgalmas koreográfiát készített hozzá: a produkciót májusban élőben is láthatjuk majd.

 

 

Marcelito Pomoy, Urban Verbunk, Ultimate Show, Tüskecsarnok

 

 

Szólj hozzá!


A Kalákáról szóló film igazi kalákában készült – egész estés doku az idén 55 éve alakult együttesről

A Kalákáról szóló film igazi kalákában készült...

A Kaláka: A Kárpátoktól a Karib-tengerig című alkotás premierje június 14-én, a veszprémi Magyar Mozgókép Fesztiválon lesz, a filmbemutatót...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Annyi pénz gyűlt össze, hogy Tompos Kátya akár egy drágább kezelést is kaphat

Ezt Hrutka Róbert, Kátya közeli barátja és zenészkollégája mondta a Storynak. A zenész nemcsak a jótékonysági est egyik fellépője volt, hanem az egész esemény zenei rendezője és szervezője is.

Irigy Hónaljmirigy Békáson – hakni vagy koncert?

Mire tombol, aki az IHM által játszott zenére tombol? A nagyérdemű ezúttal Csobánka téren tombolt – a békásmegyeri gyermeknapon.
Új koncertek