Danny Avila is fellép a nemzetközi DJ verseny budapesti elődöntőjén

2017/02/08  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2017 január és áprilisa között a NEW YORKER Európa legismertebb klubjaiban rendezi meg a versenyt fordulóit. Hogy a budapesti győztes DJ-ben megvan-e mindaz, ami Európa egyik legnagyobb lemezlovasává teszi, a rendezvénysorozat záró napján, a gigantikus finálén dől majd el, amelynek pontos helyszíne még titkos.

Danny Avila is fellép a nemzetközi DJ verseny budapesti elődöntőjén

Szombaton, február 11-én az NYDJAY by NEW YORKER az Akvárium Klubban rendezi soron következő elődöntőjét. Az Akvárium Klub-ban négy feltörekvő DJ száll csatába a közönség és a zsűri kegyeiért, hogy megnyerhessék a verseny fődíját és nemzetközi hírnévre tehessenek szert. Az est házigazdája és sztárfellépője, a spanyol sztár DJ Danny Avila mellett két közismert magyar lemezlovas, Edo Denova és Bárány Attila pörgetik fel a közönséget.

A versenyzők:

The Chronicle – Cherkasy, Ukrajna

Dee Push – Zębowice, Lengyelország

Yamina – Győr, Magyarország

Toney Malks – Szeged, Magyarország

Részletes program:

22:00 – Kapunyitás

22:00 – 23:00 DJ Warm Up (Adam Ajkay and Daniel)

23:00 – 01:10 DJ verseny

1:10 – 2:40 Danny Avila

2:40 – 3:20 Edo Denova

3:20 – 4:00 Barany Attila

4:00 – Adam Ajkay and Daniel

A versenysorozat hatalmas nyitóbulival vágott bele a nagy utazásába, melynek helyszíne a kölni Boothouse klub volt. Az európai döntők következő helyszíne Párizs és Stockholm után Budapesten lesz, ahol eszméletlen bulival várják a magyar közönséget.

 


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek