Egy igazi élményhétvége Budapesten: 18. AUDIO VIDEO TREND & HI-FI SHOW + 2. PROFI FOTO kiállítás

2017/10/30  ·   Ajánló   ·  (x)

Immár hagyománynak számít, hogy karácsony közeledtével a szórakoztató elektronika iránt érdeklődőknek lehetőségük nyílik arra, hogy megtekintsék, meghallgassák azokat az audio és video újdonságokat, amiket az ipar és a kereskedelem a közelgő karácsonyi vásárra kínál.

Egy igazi élményhétvége Budapesten: 18. AUDIO VIDEO TREND & HI-FI SHOW + 2. PROFI FOTO kiállítás

Exkluzív eseménynek számít, a mindig nagy érdeklődésnek örvendő „Európa legjobbjai EISA 2017” kiállítás, ahol az esztendő leginnovatívabb termékeit láthatja majd a közönség, és itt kerül majd sor az idei EISA díjak díjátadási ünnepségére is.

A 18. AV Trend és Hifi Show valamint a 2. PROFI FOTO kiállítás családi programnak is kiváló, ami kicsik és nagyok számára egyaránt jó szórakozást ígér, miközben felfedezhetik az igazán jó minőségű kép és hang varázsát, és kézbe vehetik a legújabb profi kamerákat, sőt fotózhatnak is vele.

Az Audio Video Trend & Hifi Show eddig még minden esztendőben  hozott valami újat, amire rácsodálkozhattunk, és ez idén sem lesz másként. A Duna-parti Marriott szálló termeiben, és az emeleti szobákban hifi erősítők és hangfalak, hazai és külföldi márkák bemutatóinak sora várja a látogatókat. A szálloda báltermei viszont több mint 600 négyzetmérteren a fotózás híveit várják, elsősorban azokat, akik nem valami fotós bulira, hanem a műfaj profi elsajátítását segítő rendezvényre kíváncsiak.

Az idei rendezvény különlegesnek számít a kiállítások történetében, és a rendezők minden idők egyik legjobb kiállítására készülnek. A kiállításon most is láthatunk majd Ultra HD 4K vetített képet, itt lesznek a világ legdrágább hifi és high-end berendezései, amelyek kiállítói területe idén 30 százalékkal nőtt a tavalyihoz viszonyítva. Külön kiállítási felületet kapnak az idei EISA díjas tévé készülékek, valamint Európa legjobb, audio és fotós kamerái, objetívjei.

A tavalyi első PROFI FOTO kiállítás sikere után, idén ismét sor kerül a legújabb professzionális fototechnikai berendezések bemutatására. A szálloda ERZSÉBET bálterme több mint 600 négyzetméteren várja a fotográfia megszállottjait. Nem kevesebb mint 10 világmárka vonultatja fel termékeit, köztük itt lesz látható kiállításon először a a világhírű Hasselblad legújabb H6D típusú 100 Megapixel  felbontású csúcskamerája, de mellette a Canon, a Fujifilm, az Olympus és a Sony nagy-felbontású gépei is. A látogatók ingyenes szakmai előadásokon vehetnek részt, többek között Nánásy Pál és Ritter Doron hozzáértő szavain keresztül nyerhetnek információt a fotózás technikai és szakmai rejtelmeiről.

Fontos kiemelni, hogy a két kiállítást egy belépővel lehet meglátogatni, pestiesen szólva az érdeklődő két legyet üthet egy csapásra, ráadásul kedvezményesen.

Online regisztráció esetén a látogatók 30% - os belépési kedvezménnyel vehetnek részt a rendezvényeken, amit a www.audiovideo-trend.hu vagy a www.fotovideo.hu weboldalakon tudnak igényelni.

Önt is szívesen várjuk, töltsön egy kellemes hétvégét velünk az otthoni szórakozás nagy ünnepén november 11.-12-én a Mariott szállóban!

 

AUDIO VIDEO TREND & HI-FI SHOW

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek