Egy nem hagyományos színészkoncert

2020/08/22  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Zsámbéki Nyári Színház előadása az örökzöldek és Kamarás Iván rajongóknak kötelező, a többeknek kiemelten ajánlott.

Egy nem hagyományos színészkoncert

A Zsámbéki Nyári Színház utolsó előadása szeptember 1-jén lesz: HOBO Halj meg és nagy leszel c. estjére kerül sor, ezzel a produkcióval zárul majd a 2020-as Zsámbéki Nyári Színház sorozata.

A ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film)zenéi, a Meseautótól, a Jamaikai trombitáson át a Kicsit szomorkás a hangulatomtól a Villa Negráig. A dalok a múltba repítenek ugyan, de az Egy FESS BAND zenészei leporolják azokat. Noha a kor dalai adják a produkció gerincét, de ahogy a dalok is frissebb, izgalmasabb köntöst kapnak, a műsor szerkezete is eltér a „szokásos” színész estektől.

A színpadon ugyanis nem Kamarás Iván színész, hanem Iván, aki pátoszoktól mentes saját véleményét, humorát is megmutatja. Azt az arcát, amit csak kollégái, barátai és családja ismernek.

Mindez Zsámbék egyik kultikus találkozóhelyén, a Matyi Kultúrbisztró szabadtéri színpadán a Zsámbéki Nyári Színház sorozatában, csodálatos kilátással a Romtemplomra és a festői kisvárosra –  augusztus 23-án 19.00 órától.

S bár elhangzik, ne legyen szomorkás a hangulatotok :)

 

 

Zsámbéki Nyári Színház, Kamarás Iván

 

 

Szólj hozzá!


Nyílt, pénzdíjas pályázat zenészeknek!

Nyílt, pénzdíjas pályázat zenészeknek!

December 15-ig lehet pályaműveket küldeni a Kertész Imre Intézet által kiírt pályázatra, amely – halálának 30. évfordulója alkalmából –...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ez lesz abból, ha a Bohemian Betyars, Ferenczi György és Oláh József együtt kirándulgatnak

Megszületett az UbikTúra himnusza, amelynek megalkotásában több mint 15 zenész vett részt, a klipet pedig a táborozók telefonos videóiból vágták össze.

Koronavírusban elhunyt Nagy Grofó

Igen, ez eszünkbe juthatott volna eddig is: ha van Kis Grofó, létezik nagy is: a Blikk tudatta, hogy ma elhunyt Kis Grofó édesapja, Kozák László Grofó. Mindössze 49 esztendős volt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek