Menopauza 1170x180

Egy tehetséges hallgatójának támogatására ad jótékonysági estet az ELTE Alumni

2018/12/06  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Fennállásának 10. évfordulóját ünnepli a 2018/19-es tanévben az ELTE Alumni Szervezet, ennek apropóján 2018. december 7-én jótékonysági estet szervez.

Egy tehetséges hallgatójának támogatására ad jótékonysági estet az ELTE Alumni

Az est kiemelt célja az alumnusok számára színvonalas szórakoztatás, összejövetel biztosításán keresztül a volt hallgatók összefogásával támogatásban részesíteni az egyetem tehetséges és szociálisan rászoruló hallgatóit. Ennek érdekében félévente ír ki pályázatot hallgatók Erasmus+ ösztöndíjának kiegészítésére. Emellett számos más, összegyetemi, kari, intézeti, intézményi programhoz nyújt támogatást. A jótékonysági est belépőjével az alapítványon keresztül támogathatjuk az ELTE Alumni törekvéseit.

A Jótékonysági Esten fellép az ELTE „Eötvös" Művészeti Együttes: a Bartók Béla Énekkar és Egyetemi Koncertzenekar – Molnár Ágnes szólista közreműködésével –, továbbá az  ELTE Néptáncegyüttes.

A MŰSOR:

A Bartók Béla Énekkar és Egyetemi Koncertzenekar előadása – John Rutter Magnificat című műve csendül fel a meghívott vendég, Molnár Ágnes szólista közreműködésével

  • vezényel: Kovács László Liszt-díjas, kíváló művész
  • hangképző: Juhász Bence; Koncertmester: Dúlfalvy Éva

Szünet

Az ELTE Néptáncegyüttes előadása

  • Bonchidai táncok (verbunk, sűrű magyar, csárdás, friss csárdás)
  • Mezőségi táncok (sűrű magyar, korcsos, szökős, sebes csárdás)
  • Kalotaszegi táncok (legényes, csárdás, szapora csárdás)

A belépéshez javasolt az 1000 Ft értékű támogatói jegy megváltása helyben, vagy előzetesen az online befizetési oldalon (ez utóbbi esetben a „megjegyzés" rovatban jelezze, ha részt vesz az eseményen).

Azok, akik a helyszínen támogatják az ELTE Alumni Alapítványt, prémium kategóriás ELTE Alumni emblémás nosztalgiatermékeket kaphatnak ajándékba – a készlet erejéig.

Tombolát is szerveznek, melynek keretében az ELTE Alumni Szervezete részére e célból ajándékozott 2 gyönyörű kiadványt sorsolnak ki a Pytheas Könyvmanufaktúra kollekciójából. A tombolajegyeket érkezéskor azok kapják, akik a tombola feliratú adomány gyűjtő urnába adományt helyeznek. A legkisebb címlet, melyet 1 jeggyel tudunk honorálni 200 Ft.

Amennyiben nem tud részt venni az eseményen, de a távolból támogatná a kezdeményezést, banki utalással, az online rendszeren történő befizetéssel, illetve a 13600/34 telefonszámra indított, 500 Ft értékű hívással (illetve SMS-el) teheti meg. 

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött. 

Az eseményt hagyományteremtő céllal hozza létre az ELTE Alumni Központ.

ELTE Alumni, jótékonysági est

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek