Először látogat el Budapestre a Stone Sour!

2017/12/12  ·   Ajánló   ·  Simonyi Éva

A zenekar idén nyáron a Korn társaságában turnézott az Egyesült Államokban, jelenleg épp európai lemezbemutató turnéjuk zajlik, amelyet jövő nyáron folytatnak a kontinensen és első alkalommal Magyarország is bekerült a menetrendbe.

Először látogat el Budapestre a Stone Sour!

A Slipknot frontembere, vagyis Corey Taylor által vezetett Stone Sour a '90-es évek elején alakult, de első lemezüket csak 2002-ben jelentették meg. Az amerikai rockegyüttes cím nélküli debütáló albumát eddig további öt követte, legutóbbi Hydrograd címmel jelent meg 2017. június 30-án. A koncerten várhatóan a legújabb albumot fogják népszerűsíteni, de egészen biztosan elhangzanak majd a régebbi kedvencek is.

A hazai koncertre 2018.06.25.-én kerül sor a Barba Negra Trackben, amely már ötödik évadját nyitja meg áprilisban, mint az egyik legnépszerűbb fővárosi szabadtéri koncerthelyszín. Az évforduló alkalmából számos nagy meglepetéssel készülnek a szervezők, az első ilyen az amerikai Stone Sour koncertje, de várhatók még jövőre egyéb neves fellépők is (például a Kensington, Milky Chance és az August Burns Red).

Az eddig publikált magyar programok pedig a következők:

  1. április 30. – Road – lemezbemutató koncert
  2. május 12. – Ocho Macho: ”15 év” jubileumi koncert
  3. június 30. – Karthago – az év egyetlen budapesti előadása
  4. szeptember 8-9. – V. Rock on! Fest
  5. szeptember 15. – Ossian – Paksi Endre 60. születésnapi bulija

 

Stone Sour, turné, Barba Negra Track

 

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek