Első koncertjét adja idén az Ocho Macho pénteken

2022/03/09  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A fiúk az új felállásban csapnak a húrok közé, a legkedveltebb slágereik mellett új zenét is hallhatunk tőlük először élőben.

Két és fél év után első  koncertjét adja az Ocho Macho

 A jövőre 20. fennállását ünneplő együttes idén először az Akvárium Klub Kishalljában lép színpadra új felállásban, március 11-én, pénteken.

"Heti 300 új dal jelenik meg, óriási lett a zene piac. Mi mégis még itt vagyunk, tettre készen várjuk az idei év első OM buliját.
Mindez azért is van, mert TI VAGYTOK nekünk!
KÖSZÖNJÜK!"
– üzente a rajongóknak a zenekar, amely az elmúlt 19 évben kivívta a "hazai fesztivál- és klubélet megkerülhetetlen szereplője" címet: a „Nagy-Szín-Pad!” tehetségkutató nyerteseként lehetőséget kaptak többek között a VOLT és a SZIGET Fesztivál nagyszínpadán is fellépni – utóbbin Robbie Willams előtt, és ők képviselhették hazánkat a 30. Eurosonic Fesztiválon Hollandiában.Olyan nagysikerű slágerek fűződnek a banda nevéhez, mint a „Jó nekem”, az „El Mundo Fantástico”, a Kowalsky közreműködésével készült „Képzeld el másképp”. Nemrég megjelent, hiánypótló daluk, a „Lazulj bele” pedig a régi gyökerekhez tért vissza, amiről a frontember, Kirchknopf Gergő így mesélt:

„Nem akar zenei zsenialitásokat megmutatni, a maga egyszerűségében üzeni, hogy örüljünk a hétköznapoknak, hiszen óriási volt a feszültség és még kicsit tart is, de mint tudjuk, a feszülésből szakadás lesz.”

Pénteken kiderül! :) Vendég: HolyChicks.

 

 

 

 

Ocho Macho, Akvárium

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek