Első magyarországi klubkoncertjét adja Tom Odell!

2018/09/04  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A magyar rajongók legnagyobb örömére, Tom Odell– a tavalyi Sziget-buli után – klubkoncerten is fellép 2019. február 8-án a Barba Negra Music Club színpadán.

Fotó: FB

Tom Odell éppen fellép a Madison Square Gardenben Billy Joellel, Sir Elton Johnnal ebédel, harmadik albumának októberi megjelenését készíti elő, és közben egy vadonatúj koncertet rak össze az új turnéra...

Tom Odell Sir Elton John zenéjén nőtt fel, de saját bevallása szerint David Bowie, Jeff Buckley, Bob Dylan, Arthur Russell, Leonard Cohen, Leon Russell, Billy Joel, Randy Newman, Tom Waits, Rodríguez és Bruce Springsteen dalai is hatással voltak rá.  Bemutatkozó Songs From Another Love anyaga rögtön elnyerte 2012-ben az egyik legnevesebb angol zenei díjat, a BRITs Critics’ Choice Award-ot.

Tom Odell Chichesterben született, repülőgép pilóta édesapa és általános iskolai tanár édesanya fiaként. Gyermekkora egy részét Új-Zélandon töltötte, édesapja munkájának köszönhetően. Klasszikus zongoraképzést kapott, és már 13 évesen dalokat írt, de nem mondta el senkinek, mert úgy érezte, hogy ez egyáltalán „nem menő”. Miközben megpróbált bejutni a liverpooli zeneakadémiára, gyakran vett részt tehetségkutató esteken, ahol „megtanulta, hogy lépjen fel és melyik dalok működnek”.

Még csak 22 éves volt, amikor Lily Allen felfedezte, aki szerint Tom „színpadi energiája David Bowie-ra emlékeztet”. Debütáló lemeze vezette az angol slágerlistát, és azóta is lányok milliói őrülnek meg érte és jellegzetes hangjáért. Előadói képességeit pedig az egész világon elismerik. Például a tavalyi Sziget látogatói:

 

 

 

 

 

 

 

 

Tom Odell, koncert, Barba Negra, Lily Allen, Elton John

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek