Ez az első hírünk, amely a napokon belül megnyíló Puskás Arénába invitál

2019/11/11  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

November 15-én az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel hivatalosan is megnyitja kapuit a Puskás Aréna. 2020. július 18-án pedig itt rendezik meg a 20 éves jubileumi Ez az a nap!-ot.

Ez az első hírünk, amely a napokon belül megnyíló Puskás Arénába invitál

Az Ez az a nap!  cím mögött egy felekezetközi keresztény rendezvénysorozat áll. De még mielőtt a csúcsra érne a dolog az egykori Népstadionban, novemberben országos és határon túli városokat is érintő turnéra kerül sor: november 11-16 között Nyugat-Magyarországon, november 26. és december 1. között pedig Kelet-Magyarország illetve Kárpátalja és Erdély nagyvárosaiban lesz "Ez az a nap!" rendezvény, ahol többek mellett fellép a Delirious? (The Cutting Edge Band) egykori frontembere, Martin Smith, valamint a szintén Nagy-Britanniából érkező Noel Richards is.

Martin Smith – a világhírű brit csapat feloszlása után – szóló karrierbe kezdett. A negyvenes éveiben járó énekes-dalszerző bár már harminc éve aktívan jelen van a keresztény zenei életben. Noel Richards több mint negyven éve aktív énekes, dalszerző, a legkülönfélébb helyszíneken lépett fel a világ számos országában a templomoktól kezdve a stadionokig. Több mint egy tucat albuma jelent meg, és ezen kívül számos élőfelvételes lemezen közreműködött, melyek közül a legsikeresebb – amelyen a We want to see Jesus lifted high című dalát adja elő – 500 000 példányban kelt el.

A hazai előadókat tekintve a legtöbb helyszínen színpadra lép Caramel, továbbá Pintér Béla, Csiszér László és Prazsák László. Néhány alkalom erejéig csatlakozik Oláh Gergő, Mező Misi, Heléna, az Unless, a PZM és a határon túli állomásokon helyi zenekarok is.

A koncertek az alábbi helyszíneken és időpontban várják az érdeklődőket

Szekszárd, 2019. november 11.

Pécs, 2019. november 12.

Kaposvár, 2019. november 13.

Szombathely, 2019. november 14.

Győr, 2019. november 16.

Eger, 2019. november 26.

Ungvár, 2019. november 27.

Nagybánya, 2019. november 28.

Miskolc, 2019. november 29.

Nagyvárad, 2019. november 30.

Debrecen, 2019. december 1.

 

 

Puskás Aréna, Ez az a nap!, keresztény rock, Caramel, Mező Misi

 

 

Szólj hozzá!


A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon...

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a Bánkitó szervezői is hoztak egy hasonló döntést, igaz, ők csak "arrébb tolják" a fesztivált.
Új koncertek