Ganxsta: Dopeman – nem tudom kicsoda

2017/08/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu, BORS

Ganxsta Zolee interjút adott a Borsnak, amelyből megtudhatjuk, hol nyaral a kislánya Zorka, mennyit bulizik, mennyi pénzt iszik el, de minket inkább az érdekel, mi a stájsz ezzel a jeges dologgal. Meg Dopeman-nel. Mert úgy tűnik, ez utóbbi jégre került megint...

Ganxsta: Dopeman – nem tudom kicsoda

A Jégre teszlek album 20. évfordulójára rendezett buli olyan jól sikerült, hogy már a harmadik show-ra készülnek. Állítólag a-tól Z-ig minden számot eljátszanak, olyanokat is, amiket eddig sosem.

"Jön Lory B., aki egyébként már visszaszállt a bandához. Természetesen Steve meg Sámson is ott lesz. A Dopeman meg Szasza azonban nem. Szasza az elfoglaltságai miatt, a másikat meg hagyjuk, azt nem tudom, kicsoda. Helyettük lesz két barátunk, akiknek van egy rapbandája, nagyon ügyesek. Az öt eredeti MC ott lesz, és velük egészülünk majd ki hétre." – nyiltakozta Ganxta a lapnak.

Hogy mi történhetett Dopeman és Ganxta között, azt csak ők tudják igazán, bár Dopeman 2014-es blogbejegyzése valamit feltár ebből.

Aztán jött 2015, és láss csodát:

Meg ez is:

Most  – a fentiek szerint – megint valami para van.

Hát, ők tudják, mindenesetre a Jégre teszlek show harmadik része ekkor lesz és itt:

Ganxsta Zolee, Kartell, Dopeman, Jégre teszlek Show, Barna Negra

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek