George Clooney is tapsolt Berlinben Ennio Morriconénak

2014. február 14.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ennio Morricone szombaton, azaz február 15-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a Modern Art Orchestrával és a Debreceni Kodály Kórussal. A napokban Berlinben is felléptek mintegy tizennégyezer ember előtt az O2 Arénában.

George Clooney is tapsolt Berlinben Ennio Morriconénak

Mivel éppen most zajlik ugyanott a Berlinare, a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, ezért számos hollywoodi híresség tette tiszteletét a koncerten, ahol tizennégyezer ember állva tapsolta vissza újra és újra a Maestrót és a magyar zenészeket. Az ünneplők között a VIP páholyban több világsztár is feltűnt, többek között George Clooney és Christian Bale, akik szó szerint hangot adtak elragadtatásuknak. A koncertturné Zürichben folytatódott, majd a zenészek és Ennio Morricone is Budapestre érkeznek, hogy február 15-én a Papp László Budapest Sportarénában csendülhessenek fel a karmester és zeneszerző legismertebb filmslágerei.

A koncertről itt írtunk még.


 

 

Szólj hozzá!


Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK...

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett csomagolás, hanem a Gerbeaud jubileumi édességét.

Újcirkusz és a régiúj cirkuszhercegnő

A cirkuszhercegnő című nagyoperettel indítja évadát a Miskolci Nemzeti Színház szeptember 21-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek