George Clooney is tapsolt Berlinben Ennio Morriconénak

2014. február 14.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ennio Morricone szombaton, azaz február 15-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a Modern Art Orchestrával és a Debreceni Kodály Kórussal. A napokban Berlinben is felléptek mintegy tizennégyezer ember előtt az O2 Arénában.

George Clooney is tapsolt Berlinben Ennio Morriconénak

Mivel éppen most zajlik ugyanott a Berlinare, a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, ezért számos hollywoodi híresség tette tiszteletét a koncerten, ahol tizennégyezer ember állva tapsolta vissza újra és újra a Maestrót és a magyar zenészeket. Az ünneplők között a VIP páholyban több világsztár is feltűnt, többek között George Clooney és Christian Bale, akik szó szerint hangot adtak elragadtatásuknak. A koncertturné Zürichben folytatódott, majd a zenészek és Ennio Morricone is Budapestre érkeznek, hogy február 15-én a Papp László Budapest Sportarénában csendülhessenek fel a karmester és zeneszerző legismertebb filmslágerei.

A koncertről itt írtunk még.


 

 

Szólj hozzá!


Csak egy sört kell innod, és premier előtt meghallgathatod a PASO új számát!

Csak egy sört kell innod, és premier előtt...

Az együttes idén ünnepli 15. születésnapját, és ezen alkalomból egy neves sörfőzdével közösen különleges kézműves sört dobnak a piacra. Ez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Virrasztást tartanak a Gödör Klubban Magyar Péterért

Magyar Péter, az Európa Kiadó és a Balaton zenekarok egykori dobosa május 19-én, hosszú betegség után hunyt el.

Elválik az álompár, Pély Barna és Galambos Dorina

Pély Barna közleményt juttatott el a 24.hu-nak, amiből kiderül, hogy az énekes és felesége, Galambos Dorina úgy döntöttek, elválnak.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek