Év koncertje - szavazás

George Clooney is tapsolt Berlinben Ennio Morriconénak

2014. február 14.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ennio Morricone szombaton, azaz február 15-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a Modern Art Orchestrával és a Debreceni Kodály Kórussal. A napokban Berlinben is felléptek mintegy tizennégyezer ember előtt az O2 Arénában.

George Clooney is tapsolt Berlinben Ennio Morriconénak

Mivel éppen most zajlik ugyanott a Berlinare, a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, ezért számos hollywoodi híresség tette tiszteletét a koncerten, ahol tizennégyezer ember állva tapsolta vissza újra és újra a Maestrót és a magyar zenészeket. Az ünneplők között a VIP páholyban több világsztár is feltűnt, többek között George Clooney és Christian Bale, akik szó szerint hangot adtak elragadtatásuknak. A koncertturné Zürichben folytatódott, majd a zenészek és Ennio Morricone is Budapestre érkeznek, hogy február 15-én a Papp László Budapest Sportarénában csendülhessenek fel a karmester és zeneszerző legismertebb filmslágerei.

A koncertről itt írtunk még.


 

 

Szólj hozzá!


Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az...

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.

Férfiuralom van a toplistákon

A nemek közötti szakadékra mutatott rá a BBC kutatása, amely szerint a tavalyi toplistás popzenei számok előadói között háromszor annyi férfi volt, mint nő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek