Hangok Szárnyán – zenés lélekszalon a belső békéért

2023/01/11  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Schwartz Dávidot pontosan tizenöt évvel ezelőtt ismerhette meg a nagyérdemű, az Esti Showder tehetségkutatójában, ahol a We are the world című világslágerrel belopta magát a közönség és a zsűri szívébe. Szintén a műsornak köszönhetően ismerkedtek meg Louanda Bird Abreu énekes-színésznővel, akit a Showder Band páratlan hangú énekesnőjeként, valamint az örök klasszikus Zimmer Feri színésznőjeként ismerhet a közönség.

Hangok Szárnyán – zenés lélekszalon a belső békéért

Útjuk most, ennyi év elteltével keresztezte egymást, olyannyira, hogy közös projektet álmodtak. A Hangok Szárnyán egy komplex zenés rituálé, amely vallástól függetlenül, ősi kultúrák mantráit, imáit tartalmazza, valamint egy hangtálfürdőt és az adott eseményük tematikájának megfelelő meditatív folyamatot, szertartást.

Első szárnypróbálgatásaiknak még tavaly év végén, a Mandala Day Spa adott otthont. Rövid idő alatt kiderült, hogy tökéletes harmóniában tudnak együtt rezegni, és közönségük egyöntetűen egyre nagyobb bizalmat szavazva gyarapodik, nem csoda, napjainkban egyre többen fordulnak a spiritualitáshoz, keresnek olyan módszereket, közösségeket, ahol meglelhetik a lelki békéjüket.

„A Hangok Szárnyán egy olyan kultúrmisszió, amely arra hivatott, hogy a megfáradt, stresszes vagy netán szomorú embereket felvidítsa, feltöltse, megvigasztalja a zene és az énekhangok színtiszta, ősi erejével” – mondta Dávid.

Ahogy korábbi cikkeinkben olvashatták, Dávid baráti kapcsolatot ápol nagy példaképével, a 2020-ban Grammy-díjra jelölt Deva Premallal. Az énekesnő őszinte áldását adta az induló projektre. Az esten a világhírű énekesnő által hangszerelt szanszkrit mantrák is elhangzanak.

A mantrák, a megerősítés misztikus és ősi szövegei. Louanda és Dávid a világ számos kultúrájából válogattak; afrikai, tibeti, szikh, haiti, és indiai fohászok elegyével bizonyítható, hogy a zene mindentől független és bizony mindenkit összeköt. Mindenen kívül áll. Egy olyan megtörhetetlen kapocs a világon élő emberek szíve között, amit mára már sokan elfelejtettek...

Az idei év igazán eseménydúsnak ígérkezik számukra. A meditatív duó az ország számos pontjára készül, hogy mindenhová eljuttathassák ezt a produkciót.

Január 20-án Szentendrén az Átalakulások Terében, a Vénusz Női Klub Évindító Workshopján, január 21-én szintén Szentendrén, az SD Énekiskolában, február 11-én pedig a budai PLUTO Sky Lounge mesés atmoszférájában találkozhattok velük, részletes infók itt.

 

 

 

Schwartz Dávid, Louanda Bird Abreu, Hangok Szárnyán, meditáció

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek