Három helyszín, három tematika, négy koncert: ünnepel a ROAD!

2018/12/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu, MTI

A "nagykamasz" ROAD zenekar 2019-ben betölti a 15. életévét, az évfordulót nem pusztán három koncerttel ünneplik meg: mindegyik koncert más helyszínen és más tematikával lesz látható, három egymást követő márciusi napon

Három helyszín, három tematika, négy koncert: ünnepel a ROAD!

Pest és Buda is kap a jóból: az első koncert  az AKVÁRIUM Nagy Halljában lesz, ahol a ROAD eddig még soha nem lépett fel. A második buli helyszíne – mondhatni, a ROAD törzshelye – a BARBA NEGRA Music Club, a harmadik állomás pedig az A38 állóhajó, ahol eddig szintén nem koncertezett még a szülinapos csapat.

"Még sosem játszottunk Pesten, az Akváriumban – nyilatkozta Molnár Máté frontember. Sok jót hallottunk már erről a helyről, a rendszeresen fellépő zenekarok is elismerően nyilatkoztak az ottani bulik kapcsán, szóval úgy érezzük, itt az ideje, hogy 2019 tavaszán, március 22-én végre beugorjunk mi is az 'Akvába'. Ráadásul egy igen speciális, nagyszabású ünnepi műsorral készülünk, ami terveink szerint ebben a formában csak itt és csak egyetlen-egyszer lesz látható/hallható a jubileumi évben. Felfrissítjük a korábbi repertoárt, lesznek egészen új átiratok, egy nagyobb formációval érkezünk és kizárólag akusztik dalokat játszunk majd."

Másnap, a Barba Negrában azon daloké lesz a főszerep, melyek nagyban meghatározták és befolyásolták a zenekar elmúlt tizenöt esztendejét. Olyan dalok, amelyek nélkül ma már nincs ROAD koncert és olyanok, amelyek ritkábban hallott igazán nagy kedvencek.

"Sokszor jártunk már az A38-on, de Road koncert még sosem volt. Mindig mondogattuk, hogy majd egyszer, de aztán sosem jött ki a lépés. Most viszont úgy állnak a csillagok, hogy végre nekünk is lesz hajós bulink. Nem is akármilyen! A 15 év alatti rajongóinkat várjuk szeretettel, ingyenes belépési lehetőséggel, az exkluzív jubileumi duplakoncertre. Bizony, merthogy Budapesten kizárólag, ezen az állomáson adunk egy nap két koncertet, az Akusztik és a Metal koncertek dalaiból válogatva. Pont olyan lesz ez is, mint a tavasz folyamán bármelyik jubileumi állomás, csak ez vasárnap délután, a hajón és a legfiatalabbaknak dedikálva. Ami fontos még, hogy kizárólag, felnőtt kísérővel látogatható és csak a 15 év alattiak számára ingyenes ez a jubileumi duplakoncert. Az előzetes regisztráció pedig kötelező" – mondta a frontember.

Szóval, az a három inkább négy – és emlékeinkben kutatva nem nagyon találunk olyan alkalmat, amikor egy zenekar egy igazi, "nagyoknak" való koncerthelyszínen egy "kakaókoncertre" összecsődítette volna az utánpótlást. Lehet utánuk csinálni, mert annak viszont többször is tanúi voltunk, hogy a "felnőtt" koncerteken egészen kicsik is részt vettek este, a khm... jó hangulatú közönség soraiban, apu nyakában. Most csak az övéké lesz a terep, respect a zenekarnak!

A jegyek már kaphatók az első két bulira, a különleges, hajós koncertre pedig ne felejtsetek el időben regisztrálni!

Road, jubileum, Akvárium, A38, Barba Negra

 

 

Szólj hozzá!


Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Telekom Electronic Beats 2024: pop-, klub- és kísérleti zenei műfajban összesen 34 zene jelenik meg május 24-én, és idén először videó...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csillag Az Égen: az Erkel Színházba készül a Bagossy Brothers

A gyergyószentmiklósi Bagossy Brothers Company októberben az Erkel Színházban mutatja be új műsorát – a csapat közel egy éve dolgozik a Csillag Az Égen című projekten.

Crossover zenei forgatag a Tüskecsarnokban

Műfajokon átívelő show-val készül első magyarországi fellépésére a világhírű filippínó énekes, Marcelito Pomoy. A világslágereket, egyedülálló látványvilágot és koreográfiát felsorakoztató Ultimate Show május 24-én látható a Tüskecsarnokban, nemzetközi sztárvendégekkel és a „crossover néptánc” egyedülálló...
Új koncertek