HBD, A38! Triplakoncertes ünneplés Szabó Simonnal és más vendégekkel

2014. április 25.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Jövő héten szerdán lesz az A38 11. születésnapja. Három remek koncerttel – Ben Pearce, Bin-Jip és Wax Tailor – ünnepel a legénység, no meg egy elképesztő színházi előadással (Umbilical Brothers), de erre sajnos már hónapokkal ezelőtt elfogytak a jegyek.

HBD, A38! Triplakoncertes ünneplés Szabó Simonnal és más vendégekkel

Április 30. nem csak az A38 Hajó születésnapja, hanem a hajó teraszainak hanyományos nyitóbulija is. Májustól szeptemberig, majdnem fél év a könnyű szellőben a Duna fölött, a frissen felszerelt, első osztályú RCF hangrendszerrel, az átalakított és kibővített színpad előtt – ez lesz 2014-ben az A38 Hajó tetőterasza, amit ezen az estén a közelmúlt egyik legnagyobb partihimnuszát, a What I Might Do-t jegyzó brit DJ és producer, Ben Pearce nyit meg, a StayFlyos Jumpskivel, a Monkey6-es Bergivel és a LavaLavás Tolóval.

 

Az A38 Hajó tizenegyedik születésnapján Harcsa Veronika, Andrew J és Gyémánt Bálint, azaz a Bin-Jip táncos, elszállt, elektronikus, triphopos világot hozó kitűnő zenekar lép fel, melynek vendége ezen az estén a kiváló színész, Szabó Simon lesz.  A zenekar nevét az azonos című koreai film után kapta, a kötődési pont – túl azon, hogy ez a tagok egyik kedvelt filmje – az, hogy a különös hangulatú alkotás lakásokban, szobákban játszódik, a zenekar eddigi léte pedig szintén szorosan kötődik egy szobához, Andrew nappalijához, ahol a dalok készültek, és a zenészekből zenekar lett.
Jelenleg második lemezükön dolgoznak.


A francia downtempo hiphop királya, Wax Tailor, azaz Jean-Christophe Le Saoût nagyon szereti az A38 Hajót, hiszen két korábbi nagylemezét is bemutatta itt zenekarral sőt, a legutóbbi koncertjéről készült tévéfelvételt személyesen keverte párizsi stúdiójában. Ezúttal május 9-én kezdődő turnéjának próbáit szakítja meg, hogy a kedvünkért egy különleges, szülinapi szettet mutasson be az A38 évfordulója alkalmából. 

 

Szólj hozzá!


Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

A legendás zenész-producerrel Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, és Radics Gigi is fellép, a showman Nic Harcourt lesz július 16-án a Papp László...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Feltörték a 30Y kisbuszát, keresik a hangszereket!

Az indexesek vették észre és tették közzé a menedzser posztját.

A Fekete Zaj fesztivál újra a régi helyen!

Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év szünet után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek