HBD, A38! Triplakoncertes ünneplés Szabó Simonnal és más vendégekkel

2014/04/25  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Jövő héten szerdán lesz az A38 11. születésnapja. Három remek koncerttel – Ben Pearce, Bin-Jip és Wax Tailor – ünnepel a legénység, no meg egy elképesztő színházi előadással (Umbilical Brothers), de erre sajnos már hónapokkal ezelőtt elfogytak a jegyek.

HBD, A38! Triplakoncertes ünneplés Szabó Simonnal és más vendégekkel

Április 30. nem csak az A38 Hajó születésnapja, hanem a hajó teraszainak hanyományos nyitóbulija is. Májustól szeptemberig, majdnem fél év a könnyű szellőben a Duna fölött, a frissen felszerelt, első osztályú RCF hangrendszerrel, az átalakított és kibővített színpad előtt – ez lesz 2014-ben az A38 Hajó tetőterasza, amit ezen az estén a közelmúlt egyik legnagyobb partihimnuszát, a What I Might Do-t jegyzó brit DJ és producer, Ben Pearce nyit meg, a StayFlyos Jumpskivel, a Monkey6-es Bergivel és a LavaLavás Tolóval.

 

Az A38 Hajó tizenegyedik születésnapján Harcsa Veronika, Andrew J és Gyémánt Bálint, azaz a Bin-Jip táncos, elszállt, elektronikus, triphopos világot hozó kitűnő zenekar lép fel, melynek vendége ezen az estén a kiváló színész, Szabó Simon lesz.  A zenekar nevét az azonos című koreai film után kapta, a kötődési pont – túl azon, hogy ez a tagok egyik kedvelt filmje – az, hogy a különös hangulatú alkotás lakásokban, szobákban játszódik, a zenekar eddigi léte pedig szintén szorosan kötődik egy szobához, Andrew nappalijához, ahol a dalok készültek, és a zenészekből zenekar lett.
Jelenleg második lemezükön dolgoznak.


A francia downtempo hiphop királya, Wax Tailor, azaz Jean-Christophe Le Saoût nagyon szereti az A38 Hajót, hiszen két korábbi nagylemezét is bemutatta itt zenekarral sőt, a legutóbbi koncertjéről készült tévéfelvételt személyesen keverte párizsi stúdiójában. Ezúttal május 9-én kezdődő turnéjának próbáit szakítja meg, hogy a kedvünkért egy különleges, szülinapi szettet mutasson be az A38 évfordulója alkalmából.



 

 

Szólj hozzá!


16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT...

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi énekeket és táncdallamokat a könnyűzene világával, mindezt szabad improvizációkkal tarkítva.
Új koncertek