Év koncertje - szavazás

HBD, A38! Triplakoncertes ünneplés Szabó Simonnal és más vendégekkel

2014. április 25.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Jövő héten szerdán lesz az A38 11. születésnapja. Három remek koncerttel – Ben Pearce, Bin-Jip és Wax Tailor – ünnepel a legénység, no meg egy elképesztő színházi előadással (Umbilical Brothers), de erre sajnos már hónapokkal ezelőtt elfogytak a jegyek.

HBD, A38! Triplakoncertes ünneplés Szabó Simonnal és más vendégekkel

Április 30. nem csak az A38 Hajó születésnapja, hanem a hajó teraszainak hanyományos nyitóbulija is. Májustól szeptemberig, majdnem fél év a könnyű szellőben a Duna fölött, a frissen felszerelt, első osztályú RCF hangrendszerrel, az átalakított és kibővített színpad előtt – ez lesz 2014-ben az A38 Hajó tetőterasza, amit ezen az estén a közelmúlt egyik legnagyobb partihimnuszát, a What I Might Do-t jegyzó brit DJ és producer, Ben Pearce nyit meg, a StayFlyos Jumpskivel, a Monkey6-es Bergivel és a LavaLavás Tolóval.

 

Az A38 Hajó tizenegyedik születésnapján Harcsa Veronika, Andrew J és Gyémánt Bálint, azaz a Bin-Jip táncos, elszállt, elektronikus, triphopos világot hozó kitűnő zenekar lép fel, melynek vendége ezen az estén a kiváló színész, Szabó Simon lesz.  A zenekar nevét az azonos című koreai film után kapta, a kötődési pont – túl azon, hogy ez a tagok egyik kedvelt filmje – az, hogy a különös hangulatú alkotás lakásokban, szobákban játszódik, a zenekar eddigi léte pedig szintén szorosan kötődik egy szobához, Andrew nappalijához, ahol a dalok készültek, és a zenészekből zenekar lett.
Jelenleg második lemezükön dolgoznak.


A francia downtempo hiphop királya, Wax Tailor, azaz Jean-Christophe Le Saoût nagyon szereti az A38 Hajót, hiszen két korábbi nagylemezét is bemutatta itt zenekarral sőt, a legutóbbi koncertjéről készült tévéfelvételt személyesen keverte párizsi stúdiójában. Ezúttal május 9-én kezdődő turnéjának próbáit szakítja meg, hogy a kedvünkért egy különleges, szülinapi szettet mutasson be az A38 évfordulója alkalmából. 

 

Szólj hozzá!


Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában – írja a BBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A nagy örömködésben lelőtték az énekest

Valójában nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a sztorin, amit a 444.hu talált, de legyünk inkább együttérzők, hiszen zenészről van szó...

Három film is készül minden idők legkatasztrofálisabb fesztiváljáról

A katasztrófába fulladó Fyre fesztiválról két dokumentumfilm és egy játékfilm is készül/t egyszerre, megdöbbentő részleteket tárva fel a bazinagy amerikai átverésről – írja a 24.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek