HELYSZÍNVÁLTOZÁS! A magyar alternatív zene krémje zenél a hajléktalanokért

2018/11/28  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az Amnesty International Magyarország az idei Emberi Jogok Világnapjára hirdetett akciójának záróeseménye egy ingyenes, akusztikus aluljárókoncert lesz, ahol ismert zenészek állnak ki dalaikkal a rászorulók és segítőik mellett.

HELYSZÍNVÁLTOZÁS! A magyar alternatív zene krémje zenél a hajléktalanokért

A koncertet eredetileg a Blahára hirdették meg, az aluljáróba, de annyian jelentkeztek, hogy áttették a Moszkva Széll Kálmán térre, a metrókijárathoz. Ha jelképes jegye(ke)t vásárolsz a hétfői koncertre – a jelképes ebben az esetben azt jelenti: annyiért, amennyi neked belefér–, az így befolyó összeget teljes egészében A Város Mindenkié csoport és az Utcáról Lakásba! Egyesület javára ajánlják fel a szervezők. Minél többet adtok ti, annál több hajléktalan embernek tudnak segíteni ezek a civil szervezetek.

És akkor a fellépők – meghatóan sokan!:

The Devil's Trade, Ørdøg acoustic, Csókolom, Szabó Benedek és a Galaxisok, Felső Tízezer, Bajnoq, Petruska, Mayberian Sanskülotts, Black Bartók, Németh Róbert, Másik János, Bujdosó János, Menyhárt Jenő (Európa Kiadó), Legát Tibor, Kollár-Klemencz László (Kistehén), BOGGIE, Szeder, Frenk, Muzsik és Volkova, Lázár Tesók (Esti Kornél), Lovasi András, Leskovics Gábor (Pál Utcai Fiúk), Noémi Barkóczi, Szekeres András és Barbaro Attila (Junkies), noÁr, Szűcs Krisztián, Likó Marcell (Vad Fruttik), SONYA, Szántó Faszi Gábor (Üllői úti Fá:k), Mushu Israel (Anima Sound System, Tpsrprt) és George Jones (The Music Of George Jones), Hippikiller Rutkai Bori (Rutkai Bori Banda), László M. Miksa és Bodnár Tibi (Ladánybene 27 zenekar), Anton Vezuv.

Műsorvezető: Lévai Balázs

Köszi, Srácok (Lányok)!!! Büszkék vagyunk rátok – és mindenkire, aki jegyet vásárol és el is megy!

Special thanks: Holland Királyság Nagykövetsége

 ITT LEHET JEGYET VENNI!

Amnesty International Magyarország, Emberi Jogok Világnapja, hajléktalanok, utcazene, jótékonyság

 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek