Év koncertje - szavazás

Heti horoszkóp - koncertajánlókkal!

2015. március 24.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ezentúl minden héten átfutunk a csillagjegyeken – és a heti koncerteken. Mert ahogy a csillagoknak, úgy a zenének is van együttállása. A koncerteket komolyan is gondoljuk... :)

Heti horoszkóp - koncertajánlókkal!

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Viharfelhők gyülekeznek a feje fölött. Legyen óvatos, ne kapkodjon, minden tettét, cselekedetét gondolja át alaposan, vagy ha kell, kérjen tanácsot, mert most egy rossz döntése, lépése akár végzetes is lehet! 

Koncertajánlat: FÁRAÓ-LORD 2015. március 27. BARBA NEGRA

Indoklás: A Fáraó sem kapkodta el, 28 évig készült az első albumuk. És ahogy Gidó azt mondja: "Elég!" – mindent megér! Jöjjön a  rock and roll

 

 Bika (IV. 21.–V. 21.)

Érzelmi válságba kerülhet, gyakran úgy érzi, nem bírja tovább, az idegei pattanásig feszülnek. Most nem ajánlatos új dologba kezdenie. Inkább fejezze be azt, amit elkezdett! Párkapcsolata is labilis, beszéljenek a problémákról!

Koncertajánlat: Elodie Frégé (FR) 2015. március 27. A38

Indoklás: A  Nouvelle Vague énekesnőjének hangja nyugtató hatással lesz minden Bika háborgó idegrendszerére. Jó idő lesz, az orrbárban sor kerülhet arra a bizonyos beszélgetésre is.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Nincs és nem is lesz gondja a kommunikációval. Mindig és minden körülmény között sikerül felhívnia magára a figyelmet. Sőt, annyira, hogy több új barátságot köthet, amiből később profitálhat. 

Koncertajánlat: Anima Sound System lemezbemutató 2015. Március 26. AKVÁRIUM

Indoklás: A Tedd a napfényt be a számba című szám az Ikrek himnusza is lehetne a héten: Napfényt köpmnek mindenkire!


Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Nem indul egyszerűen a hete. Mindenhol akadályokba ütközik. Párkapcsolatában problémák merülhetnek fel, munkahelyén pedig kollégáival lehetnek konfliktusai. Legyen megértő és türelmes, úgy hamarébb célba érhet!

Koncertajánlat: STUKKER-PLUTO-PUSZI 2015. március 27. G3 rendezvényközpont (exgödör)

Indoklás: Hűtse le magát! A Pluto Hóember című száma kiválóan alkalmas lesz erre!


Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Nem érdemes lógatni az orrát még akkor sem, ha úgy érzi, elhagyta a szerencséje. Inkább szedje össze magát, s ne hagyja, hogy bárki is borsot törjön az orra alá. Kitartásával és ügyességével most is célt fog érni!

Koncertajánlat: NECC PARTY Vol. 12.  2015. március 28.

Indoklás: A kilencvenes évek slágerei annyira kitatóan jelen vannak a zenei életben, mint amilyen kitartásra most az Oroszlánoknak szüksége van. Az alábbi szám végighallgatásáshoz is kell majd belőle...

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Szerencsés időszaka következik, nem lesz oka panaszra, ugyanis bármihez nyúl, az sikerülni fog. Most kellene lottóznia vagy új vállalkozásba kezdenie. Fortuna a kegyeibe fogadta. Ne habozzon, s ne halogassa a döntéseit!

Koncertajánlat: New York, Budapest – Farkas Gábor Gábriel 2015. március 26. ORFEUM

Indoklás: Például felteheti a pirosra is az összes pénzét: vagy mindent, vagy semmit!


Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Ez az időszak a kedveséről és kapcsolatukról fog szólni. Szinte állandóan egymással törődnek és lesik egymás kívánságát. Gyönyörű pillanatokat élnek át. Még az is megtörténhet, hogy végül megkérik a kezét! Vagy megkéri valaki kezét...

Koncertajánlat: Vastag Csaba 2015. március 28. Székesfehérvár, Club Le Baron

Indoklás: Ezt a romantikus hangulatot csak megfelelő zene aláfestéssel érdemes megvalósítani...


Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Mozgalmas napok elé nézhet. Gyakran lesz távol szeretteitől, mert sokat kell utaznia, de ez nem zavarja, mivel lételeme a pörgés. Viszont később pótolja az elmulasztott időt családtagjaival szemben!

Koncertajánlat: colorStar 2015. március 28. RoHAM

Indoklás: A colorStar lételeme is a pörgés, ráadásul a szombati bulin egy régi álmukat valósítják meg: úgy fűzik össze a számaikat, ahogy a DJ-k mixelik egymás után a track-eket


Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Mintha szemellenzővel járna, ugyanis nem veszi észre, hogy valaki szeretne közelebb kerülni önhöz. Nem kell megjátszania magát, ha nincs kedve egy új párkapcsolathoz, akkor mondja meg az illetőnek, de szánalomból ne járjon vele!

Koncertajánlat: Ős-Trance Party with Ferry Tayle (F) 2015. március 27. Dürer

Indoklás: Az őspartin senki sem játssza meg magát: minek... Csatlakozzon a partizókhoz, és dobja el a szemellenzőjét!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Nem szabadna annyira zárkózottnak lennie, hogy senkit sem enged közel magához. Többet kellene beszélgetnie a kedvesével és nem homokba dugni a fejét, mert maguktól a problémák nem oldódnak meg!

Koncertajánlat: Péterfy Bori and Love Band koncert - 2015. március 25. Szeged, JATE Klub

Indoklás: ha nincs más ötlete, hajoljon bele a hajába, és mondja azt, hogy labamba!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Kicsit lassítania kellene, ugyanis a nagy kapkodás és sietség nem vezet sehova. Ahogy a mondás is tartja, a kevesebb néha több. Próbálja ez szerint rendezni a dolgait és vegyen vissza a lendületből. Pihenést is beiktathatna magának!

Koncertajánlat:Bíró Eszter / MR2 Akusztik+ 2015. március 28. MÜPA

Indoklás: Az akusztikus koncert maga lesz a kényelmes, sietség nélküli időtöltés, és minden szempontból alkalmas az ellazulós pihenésre. Legalábbis egy icipicirit...


Halak (II. 20.–III. 20.)

Túl nagy fába akarja vágni a fejszéjét, de ne tegye. Ha érzi, hogy nem tudja teljesíteni a kitűzött feladatot, akkor ne is erőltesse, mert a végén belerokkanhat! És vigyázzon, nem kell mindig és azonnal kimondania, amit gondol!

Koncertajánlat: Vodku Zenekar; Egy Kiss Erzsi Zene 2015. március 28. FONÓ

Indoklás: Például egy diófánál mindenképpen gondolja meg azta  fejszét... Aztán, ha elmegy erre a koncertre, garantáltan be tudja fogni a  száját... csak hallgassa a zenét...

 

 

A szöveg innen

A fotó innen


 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek