Holnap indul a jegyvásárlás a 2020-as Pilvakerre, ne maradj le, mint tavaly...

2019/10/30  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Jövőre is az Arénába költözik nemzeti ünnepünk legszórakoztatóbb és legméltóbb megemlékezős műsora, a RedBull Pilvaker, ahol a hazai zenei élet meghatározó alakjai együtt elevenítik fel legnagyobb költőink verseit, dallamosított formában.

Holnap indul a jegyvásárlás a 2020-as Arénás Pilvakerre!

Bár a Pilvaker tavalyi visszatérése jól sikerült, azonban némi keserű szájízt hagyott maga után a jegyvásárlási anomáliák miatt. Az Erkel színházból az Arénába költöző produkcióra ugyanis egy órák alatt elkelt az összes jegy, és mivel a duplázás gondolata fel sem merült a szervezőkben, így jó pár érdeklődő kénytelen volt lemondani az élő produkcióról. Némi vigaszt nyújtott az elégedetlenkedőknek, hogy nem sokkal később a teljes koncert felkerült a YouTube csatornára, azonban a jegyüzérekkel való esélytelen harc miatt jogos volt a felháborodás.

A Pilvaker beharangozás minden évben egy új dalt is jelent, és ez természetesen most is így alakult. Petőfi Sándor Egy estém otthon című költeménye ihlette vadi új, bár nem túl hosszú szerzemény klipjének helyszínéül stílszerűen a Petőfi Irodalmi Múzeumot választották, az előadók közt pedig a szokásos csapatból ezúttal Fura Csé, Fluor, Deego, Diaz, Marsalkó Dávid és Járai Márk mellé az AWS frontembere Siklósi Örs csatlakozott.

A 2020-as Pilvaker jegyárusítása hivatalosan október 31-én 10 órakor indul a Funcode oldalán, és a tavalyi tapasztalatok alapján ismét pillanatok alatt el is fogy majd, így résen kell lenni annak, aki a helyszínen szeretné átélni a különleges koncertélményt!

RedBull Pilvaker, 2020, Budapest Aréna, koncert, március 15., nemzeti ünnep, Bom, Deego, Diaz, Dipa, Eckü, Fluor Tomi, Fura Csé, Járai Márk, Kollányi Zsuzsi, Lábas Viki, Marsalkó Dávid, Meszi, Papp Szabi, Sub Bass Monster, Singh Viki, Siklósi Örs, Szakács

 

 

Szólj hozzá!


Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek