Hova menjünk szombaton?

2017/02/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A farsangi szezon kellős közepén és a vébetűs szerelmesünnep közeledtével ez nem akkora talány, egyszerűen MINDENHOL buli van, mi öt programot emelünk ki.

Hova menjünk szombaton?

Popos jazz a Hajón: Barabás Lőrinc

Izgalmas instrumentális zene elektronikus fűszerezéssel. Groove-os ritmusok, lüktető basszusfutamok, a szintetizátor és a trombita megannyi hangszíne a 70-es évek improvizatív jazzrock stílusjegyeivel átitatott sajátos zenei irányt teremt. Az est másik nagymestere a Joe Zawinullal is játszott nemzetközi hírnevű kiváló trombitás és zongorista, Simon Plötzeneder kvartettje.

 

Urbánus tánczene a Kuplungban: Kéknyúl

A hetvenes évek soul - és funk zenéjében gyökerező, urbánus tánczenét játszó Kéknyúl egyedülálló színfoltja a hazai klub- és fesztiválkörforgásnak. Bár a csapat korábbi hangzása Premecz Mátyás zenekarvezető-billentyűs - védjegyének számító - Hammond orgonája köré épült, az új lemez anyaga új koncepcióra épül: nyolc egyenrangú muzsikus sző izgalmas zeneszövetet telivér fúvósszólamokkal, vagány gitárokkal, sok vokállal és Andy Hefler szenvedélyes, karakteres, óceánon túli énekével. Az estét egy zseniális fiatal budapesti zenekar, a Shaibo nyitja, zenéjüket a letisztult modernitás jellemzi, hangzásvilága eklektikus, mégis egységes.


Beatles unplugged a Muzikumban fáradt lábúaknak: The Bits

"Magyarország legnépszerűbb, autentikus felállású Beatles emlékzenekara”(MNO) már számos nagy eseményen bizonyította a hazai és nemzetközi közönségnek, hogy a Beatles zenéjének hiteles előadója. A tavalyi dupla telt ház garantálja, hogy itt nem lesz lézengés a színpad előtt, viszont  koncert ülős, emiatt korlátozottak a férőhelyek.


Föld alatti örömzene a GMK-ban: I. Underground Jam

Az Underground Jam rendezvény elsődleges célja, hogy közelebb hozza a föld alatt működő értékeket képviselő, de különböző stílusban dolgozó előadókat és azok közönségeit.
Fellépők: CYD, JAM BALAYA, PHAT, THE JOYSTIX, SISKA FINUCCSI

Évértékelő jelmezbál a Zeg-zugban: Timur Lenk és Marlboro Man

A timuriánus egyház hagyományos farsangi mulatsága – minden bizonnyal ordenáré jelmezekkel és hasonló végkifejlettel, amely magába foglal egy Kim Dzsong hasonmás versenyt is, (KÖTELEZŐ 1 perces beszéd!!!).
Díjazás:
1. VIP jegy a következő budapesti Demis Russos koncertre.
2. Kétnapos dunai városnéző hajókázás, szabadon választott tutajjal.
3. Margitsziget, Szent Majdnem Szűz Margit csontjainak megtekintése, transzfer.

A józan észt Gerdesits Faszi zenekara jelenti (?), amelyben extra: Varga Kutya Livius - perka, segg



 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek