Húzós ősz az Akváriumban: George Ezra, Klaxons, GusGus, Skindred és sokan mások

2014/09/16  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az őszi-téli programnaptár immáron publikus nevei azt igazolják, hogy az aktuális sztárok és kortalan legendák ezentúl valóban nem állnak meg az ország határánál, de a legnépszerűbb hazai bandák is megfordulnak majd az Akváriumban.

Húzós ősz az Akváriumban: George Ezra, Klaxons, GusGus, Skindred és sokan mások

Október 1-én rajongók ezreinek örömére a dán elektronikus zene pápája, Trentemøller koncertezik az Akváriumban, míg a hónap végén a modern blues legendája, Robert Cray lép fel ugyanitt zenekarával.

 

A legfrissebb hírek szerint a zenei műfajok széles palettáját felölelő kínálat egyik csúcspontjaként a brit Klaxons lép fel novembert 23-án az Akváriumban. A 2007-es Myths of the Near Future című hibátlan debütlemezével a nu-rave szcéna trónjára felülő zenekart több fesztiválfellépés után végre klubkoncerten is hazánkban köszönthetjük. A Mercury-díjas trió aktuális turnéján júniusban megjelent legfrissebb albumát, a kritikusok és rajongók által is lelkesen fogadott Love Frequency-t mutatja be a közönségnek.

Egy nappal a Klaxons után, 24-én érkezik a Budapest díszpolgára címre jó eséllyel pályázó George Ezra, aki tavalyi, Budapest című slágerével azonnal belopta magát a magyar zenekedvelők szívébe. Ezra ezúttal - májusi minikoncertje után - bemutatkozó lemezével érkezik az Akváriumba.

Nem kérdés, hogy a november 28. és december 8. közötti napok  pirosbetűs ünnepként szerepelnek majd az elektronikus zene rajongóinak naptárában! Előbb a deep house egyik legsikeresebb előadója, a francia Klingande lép fel, majd az izlandi GusGus élő lemezbebutató koncertjére mozgathatjuk meg hidegtől elgémberedett végtagjainkat. 

Az Akvárium Klub folyamatosan bővülő, őszi-téli koncertnaptárjában szerepel még a Skindred, Kadebostany, Ed Rush, InsideInfo és Christian Burkhardt neve, az pedig ma már talán nem kérdés, hogy a legnépszerűbb magyar zenekarok kivétel nélkül a legnagyobb befogadóképességű  és legmodernebb technikai arzenállal felszerelt klubban lépnek fel Budapesten.

Az Akvárium Klub vendége lesz többek között a Quimby, az Irie Maffia, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Nagy-Szín-Pad verseny győztesem a Mary Popkids, a Bohemian Betyars és a Szabó Balázs bandája, de itt ünnepli együtt 15. születésnapját a Subscribe-Fish!-Isten Háta Mögött-Insane négyes is, és ugyancsak az Akvárium ad otthont a Budapest Voices lemezbemutató koncertjének.

 

Szeptember végén Az Akváriumban ad zártkörű koncertet Ákos, amelyre belépőt csak a Klub honlapján nyerhet néhány szerencsés rajongó. 

Az Akvárium két terme - a NagyHall és a KisHall – koncertek egész sorával telik meg a következő hetekben, a klubban működő VOLT Music Bar pedig hetente négyszer – szerdától-szombatig – ingyenesen látogatható, változatos programmal, számos DJ-vel várja vendégeit.


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek