Menopauza 1170x180

Jók voltatok, magyar szavazók! A Linkin Park alapítója Budapesten ad koncertet!

2018/11/26  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Mike Shinoda tavasszal arra kérte a rajongóit a Twitteren, hogy aki szeretné, hogy hozzá is ellátogasson – nem a lakására, persze –, az jelezze neki. Úgy tűnik, elég aktívak voltatok, mert jön, jön, jön! 2019. március 12-én az Arénában láthatunk egy mozaikot a Linkin Parkból.

Jók voltatok, magyar szavazók! A Linkin Park alapítója Budapesten ad koncertet!

Linkin Park alapítója, zeneszerzője, producere és énekes-rappere, Mike Shinoda bejelentette 2019 márciusában megrendezésre kerülő európai turnéját, amely az óriási sikerrel zajló észak-amerikai Monster Energy Outbreak Tour folytatása.

Idén jelent meg Mike Shinoda nyers és inspiráló szólóalbuma, a Post Traumatic, a Warner kiadásában. Erről itt és így írtunk, a dalokból is bemutatunk kettőt:

A Linkin Park frontembere így dolgozza fel Chester Bennington halálát

 

Mike Shinoda dalszövegíró, előadóművész, lemezkiadó, filmrendező és vizuális művész. De leginkább a Grammy-nyertes rockzenekar, a Linkin Park együttes vezetője, akik több mint 55 millió lemezt adtak el világszerte, komoly rajongótáborral rendelkeznek, és a Facebookon a legkedveltebb zenekar címet is elnyerték, valamint több mint 5,5 milliárd YouTube megtekintést gyűjtöttek idáig össze.

Új énekese lesz a Linkin Parknak?

 

Shinoda a banda egyik alapító tagja, amely a század legjobb debütáló album eladását mondhatja magáénak a Hybrid Theory anyaggal, amelyből csak az Egyesült Államokban több mint 10 millió példányt értékesítettek. Telt házas stadionturnék és olyan rangos díjak kötődnek a nevükhöz, mint 2 Grammy, 5 American Music, 14 MTV, 3 World Music díj, vagy legutoljára az év rock albuma díj a hetedik, One More Light című stúdióalbumért.

Szenvedés, nagy érzelmek, katartikus düh – Chester Bennington

 

Mike Shinoda 2005-ben indíotta el első szólóprojektjét Fort Minor néven, és a The Rising Tied anyaggal komoly sikereket ért el. A Where’d You Go kislemez a Billboard lista 4. helyéig jutott, és több mint 10 milió YouTube megtekintéssel rendelkezik.

 

Az európai koncertekre jegyek november 30-án, pénteken 10 órától kaphatók a mikeshinoda.com oldalon keresztül, november 27-én 10 órától a Linkin Park Underground (LPU) rajongói klubtagok elővásárlási lehetőségével együtt. A budapesti koncertre jegyek november 30-án 10 órától kaphatók.

Mike Shinoda, Linkin Park, Chester Bennington, Monster Energy Outbreak Tour, Post Traumatic

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek