Karthago-koncert: időpontváltozás!!!

2014. június 30.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Mint arról FB-oldalunkon mi is beszámoltunk egy megosztással, nemrég Takáts Tamást egy koncertről vitték kórházba, ahol legott meg is operálták vakbélgyulladás miatt. A dolog nem csak azt a koncertet érintette, hanem a Park-béli nagykoncertet is, a szervezők közleményt bocsájtottak ki.

Karthago-koncert: időpontváltozás!!!

A július 5-i Karthago koncert egészségi okok miatt elmarad. A koncertet azonban egy másik, új időpontban, július 31-én,  csütörtökön megtartjuk.

A kórház után ez az első koncertje Takáts Tamásnak – és a Karthago legénységének!!!

Tájékoztatunk mindenkit, aki már megváltotta 07.05-re a jegyét, hogy természetesen ez érvényes lesz a 07.31-i koncertre!

Köszönjük a megértést, és várunk mindenkit a KARTHAGO koncerten, JÚLIUS 31-én!

Budapest Park


 

 

Szólj hozzá!


60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek