Karthago-koncert: időpontváltozás!!!

2014. június 30.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Mint arról FB-oldalunkon mi is beszámoltunk egy megosztással, nemrég Takáts Tamást egy koncertről vitték kórházba, ahol legott meg is operálták vakbélgyulladás miatt. A dolog nem csak azt a koncertet érintette, hanem a Park-béli nagykoncertet is, a szervezők közleményt bocsájtottak ki.

Karthago-koncert: időpontváltozás!!!

A július 5-i Karthago koncert egészségi okok miatt elmarad. A koncertet azonban egy másik, új időpontban, július 31-én,  csütörtökön megtartjuk.

A kórház után ez az első koncertje Takáts Tamásnak – és a Karthago legénységének!!!

Tájékoztatunk mindenkit, aki már megváltotta 07.05-re a jegyét, hogy természetesen ez érvényes lesz a 07.31-i koncertre!

Köszönjük a megértést, és várunk mindenkit a KARTHAGO koncerten, JÚLIUS 31-én!

Budapest Park


 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek