Két koncert egy jeggyel a Fonóban

2023/02/17  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Gáspár Károly trió és a Horváth ’Tojás’ Gábor trió eddig soha nem játszott még egy este ugyanazon a színpadon, így nemcsak két koncertnek lehet örülni, hanem a művésztalálkozásoknak is.

Két koncert egy jeggyel a Fonóban

Ritka alkalom, amikor egy este, egy belépőjeggyel két remek koncertet is meghallgathatunk. Február 24-én a Fonóban erre lesz lehetőségünk: a koncert első felében a Gáspár Károly trió lép fel, őket követi a színpadon Horváth „Tojás” Gábor triója. Míg a Gáspár Károly trió jazz-sztenderdeket játszik majd a tőlük megszokott sajátos stílusban, addig Horváth „Tojás” Gáborék saját szerzeményekkel érkeznek.

A Horváth „Tojás” Gábor trió most kicsit visszanyúlik az előző lemezhez, de mivel már dolgoznak a következő albumon, betekintést kaphatunk ebbe a munkába is koncertjükön.

A két zenekar nemcsak baráti kapcsolatot ápol egymással, de a bőgős poszton mindkét trióban Horváth Balázs játszik majd ezen az estén. A doboknál a Gáspár Károly trióban Bágyi Balázst hallhatjuk míg a Horváth „Tojás” Gábor trióban Gálfi Attila fog dobolni.

Fonó, Gáspár Károly trió, Horváth ’Tojás’ Gábor trió

 

 

Szólj hozzá!


A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek