Kiemelés tőlünk: összefújja a szél a zenekarokat a Hajón

2015/10/26  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Egy kőkemény dán duó, sodró fúziós dzsessz, cím nélküli nagylemez-bemutató és magyar virtus az A38 menüjében október utolsó hetében.

Kiemelés tőlünk: összefújja a szél a zenekarokat a Hajón

Get Your Gun (DK)
Carla Bozulich & Pándi Balázs duó
2015. október 27. kedd

Egy kőkemény dán duó a stoner és a blues határvidékéről. A Get Your Gun nyers, hatásos rockja eredeti módon ötvözi a belassult, mélyre hangolt gitárokat a skandináv melankóliával és folkkal. Előzenekarként pedig egy egészen különleges, egyedi együttműködés: az amerikai avantgárd énekes-gitáros-dalszerző, Carla Bozulich és a magyar dobos, Pándi Balázs alkalmi duója. A Get Your Gun tavaly jelentette meg első nagylemezét, az elképesztően erőteljes The Worrying Kidet - ugyanebben az évben fellépett a Roskilde fesztiválon, a Tallinn Music Weeken és jó pár európai fesztiválon.



The Biebers lemezbemutató koncert
2015. október 29. csütörtök

A The Biebers megállíthatatlan! A srácok az idei nyarat szinte a színpadon töltötték, hiszen, miután tavasszal második helyen végeztek a Nagy-Szín-Pad versenyen, nyáron Robbie Williams budapesti nagykoncertjén is zenélhettek, brutális tempóra kapcsoltak és a fesztiválok közönségének is megmutatták, milyen az igazi #szexizés! Az ország pillanatnyilag talán legjobb koncertzenekarának titulált együttesnek megérkezett bemutatkozó, monumentális, címnélküli nagylemeze, rajta az eddigi összes sláger, plusz egy nagylemeznyi (12 szám) új dal is, azaz egy tizenkilenc számos albummal köszönt be a fergeteges koncertjeiről ismert szintifunkos, dance-popos formáció. Október 29.-én az A38-on már cd-is kapható lesz ez a remek anyag. Az eget rengető #baszoda garantált, ugyanis a bulin Zentai Márk új zenekara, a Mōrk melegít, a #galaktikus tánc pedig Tesco Discoval zárul.

 

Barabás Lőrinc Quartet
2015. október 30. péntek

A fáradhatatlan és nyughatatlan Barabás Lőrinc tavalyelőtti szólólemeze és egy londoni kitérő után ismét új utakon! Idén alapított kvartettje egyszerre visszatérés korábbi zenekara, az Eklectric világához, ugyanakkor túl is lép azon. Igazi, vérbő fúziós dzsessz, annak minden gazdagságával, erős urban és elektronikus hatásokkal.


Bohemian Betyars
2015. október 31. szombat

A zenekar őszi turnéjáról itt írtunk részletesen





 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek