Kirúgjuk a Hajó oldalát: ingyenes táncmulatság 3 zenekarral

2014. május 14.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Fergeteges táncmulatság ígérkezik szombat estére az A38-on. Három különböző országból érkező, mégis egyazon vidám és mozgásra csábító zenekar fogja koptatni a tánccipőket május 17-én: a francia Yalta Club, a szlovák Walter Schnitzelsson és a honi Meztelen Diplomaták.

Yalta Club

A Meztelen Diplomaták fellépései olyanok, mint egy koncertbe torkollott házibuli, ahol az is táncra perdül, aki addig a sarokban gubbasztott. A zenekar beatpop zenéje a nyugati part optimista életszemléletében fürdőzik, az élet apró és nagy örömeit éneklik meg rejtői iróniával és rafináltsággal. A solymár-pesthidegkúti agglomerációs zenekar első nagylemeze tavaly jelent meg Sellő Grand Hotel címen, melyről immáron a Dánok, dánok, dánok mellett a Füredihez is készült videoklip. A szezon előtt ez a srácok utolsó pesti koncertje!

 

A Yalta Club egy hat fős happy indiepop zenekar, tapsolós utcai örömzenéléssel, ukulelével, alaposan nyakon öntve az őrültség színes francia drazséival. Vidám optimizmusukat tavaly megjelent debütáló albumukba hat számba sűrítették össze, élőben pedig európaszerte igyekeznek eljuttatni dalaikat, így szombaton kishazánkba gördül a Yalta Club energiákkal teli turnébusza.

Az estet a szomszédos Szlovákiából érkező Walter Schnitzelsson zárja. A trió ősszel jelentette meg első, Fever című nagylemezét, tele lendületes gitárdalokkal, friss dallamokkal, időnként halkabb, akusztikus számokkal. A power pop csapat koncertjei viszont üdén, fiatalos lelkesedéssel konvertálják dalaikat vidám, táncolós mulatságok kihagyhatatlan részeivé.

A koncertek ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek, a foglalás az A38 honlapján megy, a táncmulatság pedig pontosan 19:30-kor kezdődik.


Képtár

  • Kirúgjuk a Hajó oldalát: ingyenes táncmulatság 3 zenekarral kép 29839
  • Kirúgjuk a Hajó oldalát: ingyenes táncmulatság 3 zenekarral kép 29840
 

 

Szólj hozzá!


John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve...

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek