Kirúgjuk a Hajó oldalát: ingyenes táncmulatság 3 zenekarral

2014. május 14.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Fergeteges táncmulatság ígérkezik szombat estére az A38-on. Három különböző országból érkező, mégis egyazon vidám és mozgásra csábító zenekar fogja koptatni a tánccipőket május 17-én: a francia Yalta Club, a szlovák Walter Schnitzelsson és a honi Meztelen Diplomaták.

Yalta Club

A Meztelen Diplomaták fellépései olyanok, mint egy koncertbe torkollott házibuli, ahol az is táncra perdül, aki addig a sarokban gubbasztott. A zenekar beatpop zenéje a nyugati part optimista életszemléletében fürdőzik, az élet apró és nagy örömeit éneklik meg rejtői iróniával és rafináltsággal. A solymár-pesthidegkúti agglomerációs zenekar első nagylemeze tavaly jelent meg Sellő Grand Hotel címen, melyről immáron a Dánok, dánok, dánok mellett a Füredihez is készült videoklip. A szezon előtt ez a srácok utolsó pesti koncertje!

 

A Yalta Club egy hat fős happy indiepop zenekar, tapsolós utcai örömzenéléssel, ukulelével, alaposan nyakon öntve az őrültség színes francia drazséival. Vidám optimizmusukat tavaly megjelent debütáló albumukba hat számba sűrítették össze, élőben pedig európaszerte igyekeznek eljuttatni dalaikat, így szombaton kishazánkba gördül a Yalta Club energiákkal teli turnébusza.

Az estet a szomszédos Szlovákiából érkező Walter Schnitzelsson zárja. A trió ősszel jelentette meg első, Fever című nagylemezét, tele lendületes gitárdalokkal, friss dallamokkal, időnként halkabb, akusztikus számokkal. A power pop csapat koncertjei viszont üdén, fiatalos lelkesedéssel konvertálják dalaikat vidám, táncolós mulatságok kihagyhatatlan részeivé.

A koncertek ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek, a foglalás az A38 honlapján megy, a táncmulatság pedig pontosan 19:30-kor kezdődik.


Képtár

  • Kirúgjuk a Hajó oldalát: ingyenes táncmulatság 3 zenekarral kép 29839
  • Kirúgjuk a Hajó oldalát: ingyenes táncmulatság 3 zenekarral kép 29840
 

 

Szólj hozzá!


Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

A zenekar különleges kiadványokkal hálálja meg a rajongók szeretetét: egy születésnapi koncert CD/DVD-vel, valamint a "45" című jubileumi album...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a vendégük: Szörényi Levente.

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek