Koncertbulvár: majdnem elmaradt Weisz Viktor esküvője

2014. április 16.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A vártnál is emlékezetesebbre sikerült Weisz Viktor menyegzője. Az énekest ugyanis négy órával a szertartás előtt értesítették, nem lesz, aki összeadja őt szerelmével, így ne is menjenek a polgármesteri hivatalba.

Koncertbulvár: majdnem elmaradt Weisz Viktor esküvője

Várakozással, izgalommal teli időszakot él át Weisz Viktor, hiszen néhány hónap alatt teljesen megváltozott az élete. Szerelmével első kisbabájukat várják, néhány hete pedig párjával hivatalosan is összekötötték az életüket. Persze nem ment minden úgy, ahogy eredetileg eltervezték.

A párom a hetedik hónapban van, ezért úgy döntöttünk, hogy most csak egy kisebb, szűk körben megrendezett esküvőt tartunk – mondta Weisz Viktor, aki a The Voice című zenei tehetségkutatóban szerzett országos ismertséget. –  Csupán 11-en voltunk, a szülők és a testvérek voltak jelen. Úgy gondoltuk, mindent elintéztünk, hogy tökéletes legyen ez a nap. A szertartás előtt négy órával azonban felhívtak a polgármesteri hivatalból, hogy nem lesz esküvő, mert sikkasztás miatt kirúgták az anyakönyvvezetőt, és egyébként sem iratott velünk alá minden papírt, így nem is lenne hivatalos a házasságunk. Csak hosszas kérlelés után sikerült elérnem, hogy mégis összeadjanak bennünket. Szerencsére a kínos incidens után minden úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Amint olyan nagy lesz a kislányunk, hogy ő viheti a karikagyűrűket, szeretnénk olyan esküvőt is rendezni, amelyen barátokkal együtt megünnepeljük az egybekelésünk.

Viktor és párja, Szandi semmit nem bíz a véletlenre, nem régen költöztek be a saját otthonukba. A babaszoba készen, rózsaszínre festve várja apró jövevényét, aki június végén érkezhet meg. Az énekes nem tagadja, már nagyon várja kislánya születését, gyakran beszél róla klubkoncertjein is az Orfeum, a pesti mulatóban, ahol egyébként párja is mindig jelen van.

Így lesz ez április 19-én, az Egy fiú a házból című esten is, amelyen Viktor a ’60-as, ’70-es évek legkedveltebb magyar táncdalait adja elő hanyag eleganciával és fanyar humorral.

 


 

 

Szólj hozzá!


Szentendre megint éjjel-nappal nyitva lesz

Szentendre megint éjjel-nappal nyitva lesz

Koncertek, beszélgetéssorozat, műterem látogatás, filmvetítés és irodalmi est is várja az érdeklődőket a MANK Galéria és a Szentendrei Régi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Könnyeket csal az ember szemébe a tegnap meggyilkolt énekesnő hangja

Megölték a Britain’s Got Talent énekesnőjét. Simone Kerrt Londonban szúrták halálra tegnap – írja az NLC.

Ilyen lemezbemutatón még biztos nem voltál!

Szeptember 10-én jelenik meg a Margaret Island új, III című lemeze. Ilyenkor szokott jönni egy jó nagy lemezbemutató koncert valamelyik népszerű helyen. Hát, ez most nem így lesz!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek