Koncertbulvár: majdnem elmaradt Weisz Viktor esküvője

2014. április 16.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A vártnál is emlékezetesebbre sikerült Weisz Viktor menyegzője. Az énekest ugyanis négy órával a szertartás előtt értesítették, nem lesz, aki összeadja őt szerelmével, így ne is menjenek a polgármesteri hivatalba.

Koncertbulvár: majdnem elmaradt Weisz Viktor esküvője

Várakozással, izgalommal teli időszakot él át Weisz Viktor, hiszen néhány hónap alatt teljesen megváltozott az élete. Szerelmével első kisbabájukat várják, néhány hete pedig párjával hivatalosan is összekötötték az életüket. Persze nem ment minden úgy, ahogy eredetileg eltervezték.

A párom a hetedik hónapban van, ezért úgy döntöttünk, hogy most csak egy kisebb, szűk körben megrendezett esküvőt tartunk – mondta Weisz Viktor, aki a The Voice című zenei tehetségkutatóban szerzett országos ismertséget. –  Csupán 11-en voltunk, a szülők és a testvérek voltak jelen. Úgy gondoltuk, mindent elintéztünk, hogy tökéletes legyen ez a nap. A szertartás előtt négy órával azonban felhívtak a polgármesteri hivatalból, hogy nem lesz esküvő, mert sikkasztás miatt kirúgták az anyakönyvvezetőt, és egyébként sem iratott velünk alá minden papírt, így nem is lenne hivatalos a házasságunk. Csak hosszas kérlelés után sikerült elérnem, hogy mégis összeadjanak bennünket. Szerencsére a kínos incidens után minden úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Amint olyan nagy lesz a kislányunk, hogy ő viheti a karikagyűrűket, szeretnénk olyan esküvőt is rendezni, amelyen barátokkal együtt megünnepeljük az egybekelésünk.

Viktor és párja, Szandi semmit nem bíz a véletlenre, nem régen költöztek be a saját otthonukba. A babaszoba készen, rózsaszínre festve várja apró jövevényét, aki június végén érkezhet meg. Az énekes nem tagadja, már nagyon várja kislánya születését, gyakran beszél róla klubkoncertjein is az Orfeum, a pesti mulatóban, ahol egyébként párja is mindig jelen van.

Így lesz ez április 19-én, az Egy fiú a házból című esten is, amelyen Viktor a ’60-as, ’70-es évek legkedveltebb magyar táncdalait adja elő hanyag eleganciával és fanyar humorral.

 


 

 

Szólj hozzá!


Életműkoncertet ad Hobo az Arénában

Életműkoncertet ad Hobo az Arénában

2019. március 30-án Földes László Hobo többórás koncertet ad a Budapest Arénában, amelyben felmutatja 50 évesnél hosszabb pályája legfontosabb...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Öt magyar lemez is felkerült a 2018-as nemzetközi világzenei listára!

Öt magyar lemez is felkerült a World Music Charts Europe (WMCE) nemzetközi világzenei toplistájának idei összesítésére. A 150-es elitben a legjobb helyezést Lakatos Mónika érte el, akinek Romanimo című, a Gryllus Kiadó gondozásában megjelent albuma a 14. lett.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek