Koncertbulvár: majdnem elmaradt Weisz Viktor esküvője

2014/04/16  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A vártnál is emlékezetesebbre sikerült Weisz Viktor menyegzője. Az énekest ugyanis négy órával a szertartás előtt értesítették, nem lesz, aki összeadja őt szerelmével, így ne is menjenek a polgármesteri hivatalba.

Koncertbulvár: majdnem elmaradt Weisz Viktor esküvője

Várakozással, izgalommal teli időszakot él át Weisz Viktor, hiszen néhány hónap alatt teljesen megváltozott az élete. Szerelmével első kisbabájukat várják, néhány hete pedig párjával hivatalosan is összekötötték az életüket. Persze nem ment minden úgy, ahogy eredetileg eltervezték.

A párom a hetedik hónapban van, ezért úgy döntöttünk, hogy most csak egy kisebb, szűk körben megrendezett esküvőt tartunk – mondta Weisz Viktor, aki a The Voice című zenei tehetségkutatóban szerzett országos ismertséget. –  Csupán 11-en voltunk, a szülők és a testvérek voltak jelen. Úgy gondoltuk, mindent elintéztünk, hogy tökéletes legyen ez a nap. A szertartás előtt négy órával azonban felhívtak a polgármesteri hivatalból, hogy nem lesz esküvő, mert sikkasztás miatt kirúgták az anyakönyvvezetőt, és egyébként sem iratott velünk alá minden papírt, így nem is lenne hivatalos a házasságunk. Csak hosszas kérlelés után sikerült elérnem, hogy mégis összeadjanak bennünket. Szerencsére a kínos incidens után minden úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Amint olyan nagy lesz a kislányunk, hogy ő viheti a karikagyűrűket, szeretnénk olyan esküvőt is rendezni, amelyen barátokkal együtt megünnepeljük az egybekelésünk.

Viktor és párja, Szandi semmit nem bíz a véletlenre, nem régen költöztek be a saját otthonukba. A babaszoba készen, rózsaszínre festve várja apró jövevényét, aki június végén érkezhet meg. Az énekes nem tagadja, már nagyon várja kislánya születését, gyakran beszél róla klubkoncertjein is az Orfeum, a pesti mulatóban, ahol egyébként párja is mindig jelen van.

Így lesz ez április 19-én, az Egy fiú a házból című esten is, amelyen Viktor a ’60-as, ’70-es évek legkedveltebb magyar táncdalait adja elő hanyag eleganciával és fanyar humorral.

 


 

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek