Koncertbulvár: majdnem elmaradt Weisz Viktor esküvője

2014. április 16.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A vártnál is emlékezetesebbre sikerült Weisz Viktor menyegzője. Az énekest ugyanis négy órával a szertartás előtt értesítették, nem lesz, aki összeadja őt szerelmével, így ne is menjenek a polgármesteri hivatalba.

Koncertbulvár: majdnem elmaradt Weisz Viktor esküvője

Várakozással, izgalommal teli időszakot él át Weisz Viktor, hiszen néhány hónap alatt teljesen megváltozott az élete. Szerelmével első kisbabájukat várják, néhány hete pedig párjával hivatalosan is összekötötték az életüket. Persze nem ment minden úgy, ahogy eredetileg eltervezték.

A párom a hetedik hónapban van, ezért úgy döntöttünk, hogy most csak egy kisebb, szűk körben megrendezett esküvőt tartunk – mondta Weisz Viktor, aki a The Voice című zenei tehetségkutatóban szerzett országos ismertséget. –  Csupán 11-en voltunk, a szülők és a testvérek voltak jelen. Úgy gondoltuk, mindent elintéztünk, hogy tökéletes legyen ez a nap. A szertartás előtt négy órával azonban felhívtak a polgármesteri hivatalból, hogy nem lesz esküvő, mert sikkasztás miatt kirúgták az anyakönyvvezetőt, és egyébként sem iratott velünk alá minden papírt, így nem is lenne hivatalos a házasságunk. Csak hosszas kérlelés után sikerült elérnem, hogy mégis összeadjanak bennünket. Szerencsére a kínos incidens után minden úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Amint olyan nagy lesz a kislányunk, hogy ő viheti a karikagyűrűket, szeretnénk olyan esküvőt is rendezni, amelyen barátokkal együtt megünnepeljük az egybekelésünk.

Viktor és párja, Szandi semmit nem bíz a véletlenre, nem régen költöztek be a saját otthonukba. A babaszoba készen, rózsaszínre festve várja apró jövevényét, aki június végén érkezhet meg. Az énekes nem tagadja, már nagyon várja kislánya születését, gyakran beszél róla klubkoncertjein is az Orfeum, a pesti mulatóban, ahol egyébként párja is mindig jelen van.

Így lesz ez április 19-én, az Egy fiú a házból című esten is, amelyen Viktor a ’60-as, ’70-es évek legkedveltebb magyar táncdalait adja elő hanyag eleganciával és fanyar humorral.

 


 

 

Szólj hozzá!


Amikor a metálosok beszorulnak az Akváriumba - Killswitch Engage bulin jártunk

Amikor a metálosok beszorulnak az Akváriumba -...

A metált és annak alfajait kedvelőknek nagyon kellemesen besűrűsödött a június: In This Moment és Killswitch Engage az Akváriumban, Asking...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Farkas Franciska unikornist sétáltat a Hippikiller új klipjében

2017-ben megjelent Totally Disco című új nagylemezét idén két dallal fejelte meg az újságíróként és szerkesztőként és Majdnem Híres Rocksuli-társalapítóként is ismert Bihari Balázs zenekara, a Hippikiller. Az Unikornis éve című számhoz most klip is készült az egyik legtehetségesebb fiatal hazai színésznővel, Farkas...

A Place to Bury Strangers lemezbemutató szeptemberben a Dürerben

Új lemezzel tér vissza a Budapestre a pszichedelikus zajrock egyik legeredetibb zenekara, az A Place to Bury Strangers. A gitárpedál-márkaalapító, kütyü- és furcsahang-mániás Oliver Ackermann triója, frissen igazolt dobossal és az idén tavasszal megjelent, Pinned című új lemez anyagával sújt le, szeptember 10-én a Dürer Kertben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek