Koncertkiállítás vajon mi? Schwartz Dávid megmutatja!

2017/07/28  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A májusi lemezbemutató és számos színházi főszerep után ismét új projekttel rukkol elő a The Voice finalistája és az Esti Showder nyertese.

Koncertkiállítás vajon mi? Schwartz Dávid megmutatja!

Schwartz Dávid neve 2008-ban vált ismertté, amikor megnyerte az Esti Showder tehetségkutatóját. Ezt követően a The Voice-Magyarország Hangja finalistájaként végzett Malek Andrea mentoráltjaként.

Számos színházi főszerepben láthatta őt a közönség, ilyen volt például Webber Jesus Christ Superstar-jának Júdás szerepe. Caramellel is dolgozott együtt a 2015-ös Aréna koncerten. Fellépett már olyan világsztárokkal is mint Jenny Berggren (Ace of Base) és Sheila Bonnick (Boney M. alapító). Malek Andreával és Zalatnay Saroltával is több ízben dolgoztak együtt.

Több mint egy évtizede önálló szervezésű jótékonysági napokat és gálaesteket szervez rászoruló szervezetek és állatmenhelyek számára, osztatlan sikerrel. Májusban mutatta be új lemezét Szentendrén, a Duna-parton. A nagy sikerű koncert után a szentendrei születésű művész egy egészen új projekttel lepi meg hallgatóságát.

Egy újonnan nyíló szórakozóhely megnyitóján mutatja be festményeit 17:00-tól, aztán aznap este 20:00 órától pedig, egy egész estés koncert részese lehet a nagyérdemű.

Saját szerzemények és átdolgozások is hallhatók lesznek, sőt némelyik dalt egy-egy festményéhez is hozzáköti majd az énekes. Igazi nyár esti program lehet ez mindazoknak, akik szeretik a romantikus zenét. Cserháti Zsuzsa, Illés Lajos, Edith Piaf, Barbra Streisand és számos legenda emléke elevenedik meg, a város Fő teréről nyíló vadiúj helyen. Schwartz Dávid vendége az X-factorból ismert Csordás Ákos és a The Voiceból Veres Mónika „Nika” lesznek.

Legbelül Koncert és Kiállítás

2017. augusztus 25.
DunaOpen Terrace & Lounge Bar 
Megnyitó: 17:00 (ingyenes)
Kapunyitás a koncertre: 19:30
Kezdés: 20:00

 

 

koncert, kiállítás, Schwartz Dávid, The Voice

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek