Menopauza 1170x180

Közeleg a vég! Csak azt játsszák, amit szeretnek

2017/11/24  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

December 23.-án a Mika Tivadar Mulatóban lép fel a The End. Előzenekaruk a Chinese Rolex lesz. Igazi örömzenélés várható, mert a zenekar koncertjein The Doors és Joe Cocker, Rolling Stones és egyéb klasszikusok hangzanak majd fel. Lehet táncolni, énekelni.

Közeleg a vég! Csak azt játsszák, amit szeretnek

A The End lényegében egy underground szupergroup, egy baráti társaság, akik még gimiben alapították zenekarukat (1991). Mindez Kaposváron történt. És azóta is kifogyhatatlan energiával lépnek színpadra... Miután a tagok [Winter Csaba (Napra, Európa Kiadó, Müller Péter, Blues Train), Ligeti György (Zagar, We Are Rockstars, ex-The Puzzle), Zságer Balázs (Zagar, Changing Grey, Demon Superior), Pap Krisztián (ex-The Puzzle), Michael Zwecker (ex-Kispál és a Borz), Némedi Árpád)] nagyon elfoglaltak, ezért nehéz fellépéseket összehozni. Most azonban sikerült. "Évi rendes" bulijukat ezúttal is a Mika Tivadar mulatóban tartják.Ráadásul a közös zenélés öröme, a rakenrol érzés a mai napig szétrobbantja őket és tapintható lesz körülöttük, amint találkoznak, hiszen ez nem csak egy egyszerű zenekar, hanem egy igazán különleges zenészekből álló régi baráti társaság.


Fotó: FB

Az estét 20.00 órakor a Chinese Rolex nyitja, akik eredeti garage-indie-amerikai zenét nyomnak és számos külföldi taggal rendelkeznek.

Figyelem ez a THE END nem ez a THE END! :)

 

 

 

The End, Mika Tivadar Mulató, koncert, Ligeti György, Zságer Balázs

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek