Létrejön a nagy találkozás: Terence Hill megjelenik a Spencer Hill Magic Band koncertjén

2018/09/17  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nemrég afölött sajnálkoztunk, hogy a csütörtökön Budapestre látogató Terence Hill lemarad a formáció Kobuci-béli koncertjéről, a zenekar vasárnapi fergeteges koncertjén azonban megtudtuk, hogy pont nem!

Létrejön a nagy találkozás: Terence Hill megjelenik a Spencer Hill Magic Band koncertjén

Terence Hill két éve elhunyt barátja és legendás filmbéli partnere, Bud Spencer emlékére forgatta a Nevem: Thomas című filmet. Érdekessége, hogy nemcsak a főszerepet játssza, de Luisa Tononnal közösen is írta, illetve rendezte is az Il mio nome é Thomas című produkciót. A jövőre 80 esztendős sztár azt üzente a FB-oldalán, hogy a bemutató kapcsán eljön Budapestre. Vajon meglátogatja majd Bud Spencer szobrát?

 

A Spencer Hill Magic Band tegnapi koncertjén megtudtuk, hogy a film budapesti bemutatója kapcsán a Syma (most BOK) Csarnokban lesz közönségtalálkozó, ahol az információk szerint a zenekar "melegíti be" a közönséget, sőt: úgy tudják, hogy besétál majd a színpadra maga Terence Hill is. A Corvin-beli vetítés 20.00 órakor kezdődik, a Syma Csarnokban ez után kerül sor a talira, ahová kizárólag a filmre (a 15:30-kor és 15:45-kor kezdődő is számít) megváltott mozijegyekkel lehet belépni. A tervek szerint 22:30-kor érkezik Terence Hill, de a Spencer Hill Magic Band már előtte "interaktív" koncertet ad, ami azt jelenti, hogy a számok közötti szünetekben Újréti László, Terence Hill Magyar Hangja fog anekdotázni és a filmekről beszélni.

Terence pedig ismét üzent nektek:

 

 

Terence Hill, Bud Spencer, Spencer Hill Magic Band

 

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek