Még élek! Phil Collins Európában turnézik

2018/11/27  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

A Genesis frontemberét, a hétszeres Grammy-, Oscar- és Golden Globe-díjas dobos-énekest nem kell bemutatni a magyar közönséget, ezért ezzel most nem is terhelném a kedves olvasót. Azzal viszont igen, hogy Phil Collinsnak legendásan remek a humora. Ezt jelzi turnéjának a címe is: Not Dead Yet :)

Még élek! Phil Collins Európában turnézik

A "veterán" zenész 2008-ban gyakorlatilag visszavonult (részben súlyos gerincbetegsége miatt), a Genesis-szel is megtartották a búcsúturnéjukat, most mégis úgy érezte, hogy nem tud zene és színpad nélkül élni (vagyunk így egy páran). Így jövőre újra turnézni indul.

Bottal és sérülésekkel: de Phil Collins visszatért!!!

 

A világjárás Ausztráliában kezdődik 2019 elején és a nyárra ideér Európába is. Most mi sajnos kimaradunk a szórásból, de a rajongók eljuthatnak a környező országok valamelyikébe - talán utoljára - megnézni és meghallgatni az In The Air Tonight-ot és a többi remek zenét.

A közelben a következő dátumokat hirdették meg:

Június 2. Bécs

Június 6. Berlin

Június 16. Milánó

Június 18. Zürich

Június 25. Prága

Június 26. Varsó

Szóval, kalandra fel, irány valamelyik gyönyörű európai város!



We don't have to introduce to the Hungarian audience the Genesis frontman, the seven-time Grammy, Oscar and Golden Globe-winning drummer. The "veteran" musician practically retired in 2008 (partly because of his severe spinal cord disease) and Genesis kept their farewell-tour, but for now he felt he could not live without music and stage. So he will be back on tour next year.

The world-tour will begin in Australia in early 2019 and will come to Europe in the summer. Unfortunately, he won't come to Budapest, but great fans can go to one of the neighboring countries - perhaps last time - watching and listening to In The Air Tonight and other great music. The following dates were announced nearby:

2nd June Vienna

6th June Berlin

16th June Milan

18th June Zurich

25th June Prague

26th June Warsaw

So, adventure up, head to one of the beautiful European cities!

It's well known that Phil Collins has a good sense of humor. As we can see by the title of his tour: Not Dead Yet. :)



Phil Collins, turné, Genesis, Still Not Dead Yet

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek