Megjelent Mező Misi és Szűcs Krisztián első közös albuma

2017/06/16  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

NAZA névvel tavaly év végén még csak pár dallal, most pedig Az kell, ami nincs címmel egy komplett lemezzel hallgathatjuk Mező Misi és Szűcs Krisztián közös zenekarát.

Megjelent Mező Misi és Szűcs Krisztián első közös albuma

A Magna Cum Laude és a(z ex) HS7 frontemberi mellett Szepesi Zsolt, az egyik legtehetségesebb fiatal hazai producer, és Mihalik Ábel, a Kispál és a Borz valamint a Kiscsillag zenekarok korábbi dobosa zenél. Első nagylemezük kapcsán fontosnak érzik, hogy nem akarnak sem a Magnás, sem a HS7-es, vagy a Kispál rajongóinak megfelelni, felszabadulva, elvárásoktól mentesen azt csinálják, amik ők maguk.

„Ez egy impozáns start a zenekar életében. Olyan anyagot tudtunk összehozni, ami minden pillanatban inspirált bennünket. A lemez készülése közben igazából mi csak bábáskodtunk, a dalok magukat keltették életre. Kompromisszumok nélkül, valódi alkotói szabadságban dolgozunk. Az biztos, hogy mi nagyon szeretjük ezt a lemezt és izgatottan várjuk milyen lesz a fogadtatás.” – meséli lelkesen Mező Misi.

Szűcs Krisztián szerint Ideális esetben egy dal, egy lemez, egy zenekar megszületésének nincsen különösebb célja, sem oka, egész egyszerűen meg kell történnie.

„A NAZA első albumánál sikerült ezt a ritka, áldott állapotot rögzíteni, amikor nem szorítanak rossz berögződések, stíluskényszerek, egóharcok, pusztán négy markánsan különböző zenei hátterű ember közösen és jóízűen összerakott valamit, amit nem tud, és nem is akar kategorizálni. Ha nem lenne nagyon elhasznált a szó, akkor azt mondanám, hogy örömzene.” – mondja az énekes.

 

 


Képtár

  • Megjelent Mező Misi és Szűcs Krisztián első közös albuma kép 57055
 

 

Szólj hozzá!


Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt, ugyanis Likó Marcell egy krízisbe jutott barátjának Messenger-üzeneteiből írta meg a dalszöveget.

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.
Új koncertek