Megújult a Trafó klubja: májusi zenei programok

2014. május 19.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Trafó Kortárs Művészetek Házának pincéjében található Kontra Klub mind programkínálatában, mind vizuális arculatában megújult tavasszal.

Megújult a Trafó klubja: májusi zenei programok
Mindkét vonalon a klubot magába fogadó több mint 15 éves transzformátor ház szellemi örökségét viszik tovább a Trafóval szinkronban. A klubként és kulturális platformként funkcionáló Kontra Klub értékteremtő missziójából eredően a diverz programkínálat - zenei (party, koncert, workshop) és nemzenei kulturális (színház, összművészeti performansz) - célja, hogy elősegítse a különböző művészeti ágak összefonódását, teret adjon a fiatal tehetségeknek, támogassa a progresszív gondolkodást és hozzájáruljon az intellektuális szórakozáshoz.

Kiemelt zenei programok a közeljövőben:

MÁJUS 22. CSÜTÖRTÖK

KONCERT: The Medley's, Retrouge, No Added Sugar

22:00 / 500HUF

A város legvagányabb urban-rock bandája, a The Medley's egyéjszakás évadzáró fesztivált szervez, a program az elbűvölően sexy Retrouge duó időutazásával startol, utánuk kicsit sem karcsú pop-rock-funk koncerttel támad a No Added Sugar zenekar, míg végül a The Medley's csap bele a gitárokba.

 

MÁJUS 23. PÉNTEK

PARTY: Brutkó #30

23:00 / 1000HUF

A Brutkó-brigád 2006. óta szervezi a város legigényesebb queer partyjait, kompromisszummentes audio és vizuális élményekkel. A sorozat 30. kiadásán a zenéről és a táncról Sasco, Százalék és Brutkó András gondoskodnak..

 

MÁJUS 24. SZOMBAT

PARTY: IPARI SZAKADÁROK & Future Obscura present: Női Kabát (UK), Panoramic Barrier feat. Sir Weirdo (HU/IT), Küss Mich djs

22:00 / 1000HUF

Visszatér az angol illetőségű, de erős magyar kötődésű Női Kabát coldwave zenekar, mellette a Panoramic Barrier ad analóg szintis koncertet a hazai dark szubkultúrák könnyen felismerhető figurájával, Sir Weirdoval.

 

MÁJUS 29. CSÜTÖRTÖK

KONCERT: Adori Office 'We Should Not Sing" albumbemutató + vendég: Imaginary Window

22:30 / 500HUF

A tavaly alakult Adori Office zenekar fennállásának első koncertjét adja, melynek alkalmából We Should Not Sing című első albumukat mutatják be élőben. A formáció saját meghatározása szerint egyszerű, de izgalmas és dinamikus zenéket készít, melyek leginkább a kísérletező elektronikus-pszichedelikus pop zsánerébe sorolhatóak, vendégük az Imaginary Window.

 

MÁJUS 30. PÉNTEK

PARTY: Farbwechsel Live Sessions #3 (Live Video Stream)

22:30 / 500HUF

Harmadik állomásán a feltörekvő hazai underground kazettakiadó, a Farbwechsel live session elektronikus sorozata a rendszeres élő jammelés mellett most a 15 éves Alley Catss és a kiadófőnök S Olbricht közös kiadványát mutatja be, mely a nemzetközi berkekben referenciapontnak számító Opal Tapes kazettakiadónál jelent meg nemrég. Az esemény élő közvetítését az alábbi linken lehet majd elérni.

MÁJUS 31. SZOMBAT

KONCERT: Bestial Mouths (US) + Küss Mich djs

22:30 / 1000HUF

Az amerikai gót szintipunk zenekar, a Bestial Mouths két éve járt először Magyarországon a Küss Mich szervezésében egy maradandó élményéket hagyó koncertet adva, most pedig visszatérnek az új albumuk európai turnéja alkalmából.


VÁRHATÓ KIEMELT JÚNIUSI ESEMÉNYEK:

Június 7. Holalo pres. Saint Pepsi (USA)

Június 13. Menjek / Maradjak Filmpremier Afterparty feat. Anima Djs & Imre Kiss 

Június 14. Selection Sorted pres. Ontal (SRB)

 


 

 

Szólj hozzá!


600 minikoncert a főváros 11 pontján: Zenélő Budapest

600 minikoncert a főváros 11 pontján: Zenélő Budapest

Mintegy 600 minikoncertet ad Budapest 11 pontján csaknem 100 művész a Zenélő Budapest című ingyenes szabadtéri sorozat keretében május 25. és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Pink Floyd-tribute dolgában mi sem állunk éppen rosszul – de azért ők sem...

Tehát, a világ "másik" legjobb Pink Floyd tribute show-ja, a Brit Floyd 2018-ban turnéra indul. A nekiveselkedésnek az az apropója, hogy az anya (vagy apa-)zenekar 45 éve jelentette meg a The Dark Side of the Moon című albumát, erre épül az egész turné, ami 2018. november 20-án a Barba Negra Music Clubba.

Zenére komponált ékszerek

Többek között Keresztes Ildikó, Wolf Kati, Kovács Katalin, Vincze Lilla, Laky Zsuzsi és Tallós Rita mutatták be annak az ékszerháznak a tavaszi-nyári kollekcióját, amelynek alkotói a zenéből merítettek ihletet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest