Év koncertje - szavazás

Megújult a Trafó klubja: májusi zenei programok

2014. május 19.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Trafó Kortárs Művészetek Házának pincéjében található Kontra Klub mind programkínálatában, mind vizuális arculatában megújult tavasszal.

Megújult a Trafó klubja: májusi zenei programok
Mindkét vonalon a klubot magába fogadó több mint 15 éves transzformátor ház szellemi örökségét viszik tovább a Trafóval szinkronban. A klubként és kulturális platformként funkcionáló Kontra Klub értékteremtő missziójából eredően a diverz programkínálat - zenei (party, koncert, workshop) és nemzenei kulturális (színház, összművészeti performansz) - célja, hogy elősegítse a különböző művészeti ágak összefonódását, teret adjon a fiatal tehetségeknek, támogassa a progresszív gondolkodást és hozzájáruljon az intellektuális szórakozáshoz.

Kiemelt zenei programok a közeljövőben:

MÁJUS 22. CSÜTÖRTÖK

KONCERT: The Medley's, Retrouge, No Added Sugar

22:00 / 500HUF

A város legvagányabb urban-rock bandája, a The Medley's egyéjszakás évadzáró fesztivált szervez, a program az elbűvölően sexy Retrouge duó időutazásával startol, utánuk kicsit sem karcsú pop-rock-funk koncerttel támad a No Added Sugar zenekar, míg végül a The Medley's csap bele a gitárokba.

 

MÁJUS 23. PÉNTEK

PARTY: Brutkó #30

23:00 / 1000HUF

A Brutkó-brigád 2006. óta szervezi a város legigényesebb queer partyjait, kompromisszummentes audio és vizuális élményekkel. A sorozat 30. kiadásán a zenéről és a táncról Sasco, Százalék és Brutkó András gondoskodnak..

 

MÁJUS 24. SZOMBAT

PARTY: IPARI SZAKADÁROK & Future Obscura present: Női Kabát (UK), Panoramic Barrier feat. Sir Weirdo (HU/IT), Küss Mich djs

22:00 / 1000HUF

Visszatér az angol illetőségű, de erős magyar kötődésű Női Kabát coldwave zenekar, mellette a Panoramic Barrier ad analóg szintis koncertet a hazai dark szubkultúrák könnyen felismerhető figurájával, Sir Weirdoval.

 

MÁJUS 29. CSÜTÖRTÖK

KONCERT: Adori Office 'We Should Not Sing" albumbemutató + vendég: Imaginary Window

22:30 / 500HUF

A tavaly alakult Adori Office zenekar fennállásának első koncertjét adja, melynek alkalmából We Should Not Sing című első albumukat mutatják be élőben. A formáció saját meghatározása szerint egyszerű, de izgalmas és dinamikus zenéket készít, melyek leginkább a kísérletező elektronikus-pszichedelikus pop zsánerébe sorolhatóak, vendégük az Imaginary Window.

 

MÁJUS 30. PÉNTEK

PARTY: Farbwechsel Live Sessions #3 (Live Video Stream)

22:30 / 500HUF

Harmadik állomásán a feltörekvő hazai underground kazettakiadó, a Farbwechsel live session elektronikus sorozata a rendszeres élő jammelés mellett most a 15 éves Alley Catss és a kiadófőnök S Olbricht közös kiadványát mutatja be, mely a nemzetközi berkekben referenciapontnak számító Opal Tapes kazettakiadónál jelent meg nemrég. Az esemény élő közvetítését az alábbi linken lehet majd elérni.

MÁJUS 31. SZOMBAT

KONCERT: Bestial Mouths (US) + Küss Mich djs

22:30 / 1000HUF

Az amerikai gót szintipunk zenekar, a Bestial Mouths két éve járt először Magyarországon a Küss Mich szervezésében egy maradandó élményéket hagyó koncertet adva, most pedig visszatérnek az új albumuk európai turnéja alkalmából.


VÁRHATÓ KIEMELT JÚNIUSI ESEMÉNYEK:

Június 7. Holalo pres. Saint Pepsi (USA)

Június 13. Menjek / Maradjak Filmpremier Afterparty feat. Anima Djs & Imre Kiss 

Június 14. Selection Sorted pres. Ontal (SRB)

 


 

 

Szólj hozzá!


Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az...

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.

Férfiuralom van a toplistákon

A nemek közötti szakadékra mutatott rá a BBC kutatása, amely szerint a tavalyi toplistás popzenei számok előadói között háromszor annyi férfi volt, mint nő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek