Megújult a Trafó klubja: májusi zenei programok

2014. május 19.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Trafó Kortárs Művészetek Házának pincéjében található Kontra Klub mind programkínálatában, mind vizuális arculatában megújult tavasszal.

Megújult a Trafó klubja: májusi zenei programok
Mindkét vonalon a klubot magába fogadó több mint 15 éves transzformátor ház szellemi örökségét viszik tovább a Trafóval szinkronban. A klubként és kulturális platformként funkcionáló Kontra Klub értékteremtő missziójából eredően a diverz programkínálat - zenei (party, koncert, workshop) és nemzenei kulturális (színház, összművészeti performansz) - célja, hogy elősegítse a különböző művészeti ágak összefonódását, teret adjon a fiatal tehetségeknek, támogassa a progresszív gondolkodást és hozzájáruljon az intellektuális szórakozáshoz.

Kiemelt zenei programok a közeljövőben:

MÁJUS 22. CSÜTÖRTÖK

KONCERT: The Medley's, Retrouge, No Added Sugar

22:00 / 500HUF

A város legvagányabb urban-rock bandája, a The Medley's egyéjszakás évadzáró fesztivált szervez, a program az elbűvölően sexy Retrouge duó időutazásával startol, utánuk kicsit sem karcsú pop-rock-funk koncerttel támad a No Added Sugar zenekar, míg végül a The Medley's csap bele a gitárokba.

 

MÁJUS 23. PÉNTEK

PARTY: Brutkó #30

23:00 / 1000HUF

A Brutkó-brigád 2006. óta szervezi a város legigényesebb queer partyjait, kompromisszummentes audio és vizuális élményekkel. A sorozat 30. kiadásán a zenéről és a táncról Sasco, Százalék és Brutkó András gondoskodnak..

 

MÁJUS 24. SZOMBAT

PARTY: IPARI SZAKADÁROK & Future Obscura present: Női Kabát (UK), Panoramic Barrier feat. Sir Weirdo (HU/IT), Küss Mich djs

22:00 / 1000HUF

Visszatér az angol illetőségű, de erős magyar kötődésű Női Kabát coldwave zenekar, mellette a Panoramic Barrier ad analóg szintis koncertet a hazai dark szubkultúrák könnyen felismerhető figurájával, Sir Weirdoval.

 

MÁJUS 29. CSÜTÖRTÖK

KONCERT: Adori Office 'We Should Not Sing" albumbemutató + vendég: Imaginary Window

22:30 / 500HUF

A tavaly alakult Adori Office zenekar fennállásának első koncertjét adja, melynek alkalmából We Should Not Sing című első albumukat mutatják be élőben. A formáció saját meghatározása szerint egyszerű, de izgalmas és dinamikus zenéket készít, melyek leginkább a kísérletező elektronikus-pszichedelikus pop zsánerébe sorolhatóak, vendégük az Imaginary Window.

 

MÁJUS 30. PÉNTEK

PARTY: Farbwechsel Live Sessions #3 (Live Video Stream)

22:30 / 500HUF

Harmadik állomásán a feltörekvő hazai underground kazettakiadó, a Farbwechsel live session elektronikus sorozata a rendszeres élő jammelés mellett most a 15 éves Alley Catss és a kiadófőnök S Olbricht közös kiadványát mutatja be, mely a nemzetközi berkekben referenciapontnak számító Opal Tapes kazettakiadónál jelent meg nemrég. Az esemény élő közvetítését az alábbi linken lehet majd elérni.

MÁJUS 31. SZOMBAT

KONCERT: Bestial Mouths (US) + Küss Mich djs

22:30 / 1000HUF

Az amerikai gót szintipunk zenekar, a Bestial Mouths két éve járt először Magyarországon a Küss Mich szervezésében egy maradandó élményéket hagyó koncertet adva, most pedig visszatérnek az új albumuk európai turnéja alkalmából.


VÁRHATÓ KIEMELT JÚNIUSI ESEMÉNYEK:

Június 7. Holalo pres. Saint Pepsi (USA)

Június 13. Menjek / Maradjak Filmpremier Afterparty feat. Anima Djs & Imre Kiss 

Június 14. Selection Sorted pres. Ontal (SRB)

 


 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek