Metallica-feldolgozásuk is van: Postmodern Jukebox

2017/03/17  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A formáció február végén tette közzé legújabb videóját, a Nothing Else Matters-t. Pedig azt gondolná az ember, hogy felvételekkel bíbelődni nincs egy percük sem, hiszen tavaly 175 koncertet adtak világszerte.

Metallica-feldolgozásuk is van: Postmodern Jukebox

Az internetre feltöltött Nagy Gatsby-és Frank Sinatra-stílusú átdolgozások tették világhírűvé a Postmodern Jukebox-ot, ma pedig ők az egyik legkeresettebb együttes. Tavaly 175 koncertet adtak szerte a világon, március 27-én pedig a Papp László Budapest Sportarénában lépnek fel.

A Postmodern Jukebox nem egy zenekar, hanem inkább egy életérzés. Scott Bradlee rendezése alatt jelenleg több mint 70 művész számolható, van köztük már híres és van pályakezdő tehetség, akik cserélődnek az előadások alatt és a helyszínek között, ezzel hozva létre egészen lélegzetelállító egyedi műsort.

Az egész internetre feltöltött Nagy Gatsby-és Frank Sinatra-stílusú átdolgozásokkal indult, így lettek világhírűek. Ma a YouTube videóik vírusként terjednek, rövid időn belül rendszeresen milliós nézettségre tesznek szert. Több mint 500 millióan nézik és hallgatják őket és több mint 2 millióan iratkoztak fel eddig a csatornáikra.

Már újságokban, tv műsorokban, rádiókban is elismerik, díjazzák és követik a munkásságukat, sikert sikerre halmoznak. Tavaly 175 koncertet adtak világszerte milliós nagyságrendű követőbázisuk legnagyobb örömére. Budapesten is játszottak már egyszer, de hamarosan visszatérnek: március 27-én a Papp László Budapest Sportarénában lépnek fel.

Az előadás egyedülálló, nem csak zenei, hanem tapasztalati élményt is nyújt. A Scott Bradlee's Postmodern Jukebox-ban játszó tehetséges zenészek és énekesek újragondolt egyedi stílusban adják elő dalaikat, érintve 1920-as évek swing-klasszikusait. A zseniális zenei feldolgozásokat, videókat Scott Bradlee rendezi.

A szervezők küldetése, hogy néhány órára kiszakítsák a nézőt a valóságból, hogy A nagy Gatsby húszas évekbeli álom estélyeihez vagy Sinatra legendás szilveszteri mulatságaihoz hasonló élményben legyen részük. Nincs még egy olyan előadás, ahol ennyi mindent megtapasztalhatnak egyetlen este alatt... :)


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek