Év koncertje - szavazás

Mindent vagy semmit: tangózzuk szét a Hajót!

2014. június 10.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Tango & Swing Fesztivál – ilyen is van! – keretein belül Magyarországon is bemutatkozik a SEXTETO MILONGUERO formáció, akik a DOBLE O NADA elnevezésű turnéjuk során érkeznek az A38-ra csütörtökön. Ideje a balkáni ritmusok után már valami más műfaj iránt rajongani tömegesen: aki látta már őket élőben, tudja, hogy felejthetetlen élményben lesz része a közönségnek – és ezt kivételesen el is hisszük nekik.

Mindent vagy semmit: tangózzuk szét a Hajót!

A Sexteto Milonguero 2007-ben alakult azzal az egyszerű szándékkal, hogy kiváló tánczenét játsszon, a leggyakrabban a milongákon (milonga = a hely, ahol tangót táncolnak) hallottakat, valamint megannyi más stílus legjobbjait is, különös tekintettel a negyvenes évek nagyszerű tánczenéire, s már korszakok egyik-másik kedvencére is, vagyis a Sexteto Milonguero mindent megtesz azért, hogy saját előadásában és értelmezésében a legnagyobb és legszebb régi dalok különösen élő, hiteles és szenvedélyes stílusban csendüljenek fel.

A Sexteto Milonguero felállása: két kiváló hegedűs, Marisol Canessa és Gustavo Garay, bandoneónon Mauricio Jost játszik, zongorán Juan Rivero, nagybőgőn Cristian Sepúlveda, míg Javier Di Ciriaco énekel.


Az utóbbi hét évben a Sexteto Milonguero fellépett megannyi milongán és fesztiválon Buenos Airesben és Argentina-szerte, két kirobbanó sikerű Dél-Amerikai és hét európai, tizenöt országot felölelő turnét tud maga mögött, valamint számos fellépést Kanadában, Szingapúrban és Kínában.

Találkozunk csütörtökön 20.30-kor az A38-on!
A koncert alatt és után milonga a helyszínen 02:00-ig.
Egy másik teremben pedig swing-buli.


 

 

Szólj hozzá!


Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is...

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A BAFTA díjért való versengésben is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A 72. BAFTA-gálát 2019. február 10-én tartotta meg a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztották az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2018-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.

Chester Bennington egykori zenekara nem akárkiket kért fel énekelni

A Linkin Park egykori frontembere, a 2017 júliusában meghalt Chester Bennington egykori bandája, a Grey Daze újra rögzítette a régi, még Bennington hangjával felvett anyagait – írja az NME-re hivatkozva az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek