Mindent vagy semmit: tangózzuk szét a Hajót!

2014. június 10.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Tango & Swing Fesztivál – ilyen is van! – keretein belül Magyarországon is bemutatkozik a SEXTETO MILONGUERO formáció, akik a DOBLE O NADA elnevezésű turnéjuk során érkeznek az A38-ra csütörtökön. Ideje a balkáni ritmusok után már valami más műfaj iránt rajongani tömegesen: aki látta már őket élőben, tudja, hogy felejthetetlen élményben lesz része a közönségnek – és ezt kivételesen el is hisszük nekik.

Mindent vagy semmit: tangózzuk szét a Hajót!

A Sexteto Milonguero 2007-ben alakult azzal az egyszerű szándékkal, hogy kiváló tánczenét játsszon, a leggyakrabban a milongákon (milonga = a hely, ahol tangót táncolnak) hallottakat, valamint megannyi más stílus legjobbjait is, különös tekintettel a negyvenes évek nagyszerű tánczenéire, s már korszakok egyik-másik kedvencére is, vagyis a Sexteto Milonguero mindent megtesz azért, hogy saját előadásában és értelmezésében a legnagyobb és legszebb régi dalok különösen élő, hiteles és szenvedélyes stílusban csendüljenek fel.

A Sexteto Milonguero felállása: két kiváló hegedűs, Marisol Canessa és Gustavo Garay, bandoneónon Mauricio Jost játszik, zongorán Juan Rivero, nagybőgőn Cristian Sepúlveda, míg Javier Di Ciriaco énekel.


Az utóbbi hét évben a Sexteto Milonguero fellépett megannyi milongán és fesztiválon Buenos Airesben és Argentina-szerte, két kirobbanó sikerű Dél-Amerikai és hét európai, tizenöt országot felölelő turnét tud maga mögött, valamint számos fellépést Kanadában, Szingapúrban és Kínában.

Találkozunk csütörtökön 20.30-kor az A38-on!
A koncert alatt és után milonga a helyszínen 02:00-ig.
Egy másik teremben pedig swing-buli.


 

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek