Mindent vagy semmit: tangózzuk szét a Hajót!

2014. június 10.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Tango & Swing Fesztivál – ilyen is van! – keretein belül Magyarországon is bemutatkozik a SEXTETO MILONGUERO formáció, akik a DOBLE O NADA elnevezésű turnéjuk során érkeznek az A38-ra csütörtökön. Ideje a balkáni ritmusok után már valami más műfaj iránt rajongani tömegesen: aki látta már őket élőben, tudja, hogy felejthetetlen élményben lesz része a közönségnek – és ezt kivételesen el is hisszük nekik.

Mindent vagy semmit: tangózzuk szét a Hajót!

A Sexteto Milonguero 2007-ben alakult azzal az egyszerű szándékkal, hogy kiváló tánczenét játsszon, a leggyakrabban a milongákon (milonga = a hely, ahol tangót táncolnak) hallottakat, valamint megannyi más stílus legjobbjait is, különös tekintettel a negyvenes évek nagyszerű tánczenéire, s már korszakok egyik-másik kedvencére is, vagyis a Sexteto Milonguero mindent megtesz azért, hogy saját előadásában és értelmezésében a legnagyobb és legszebb régi dalok különösen élő, hiteles és szenvedélyes stílusban csendüljenek fel.

A Sexteto Milonguero felállása: két kiváló hegedűs, Marisol Canessa és Gustavo Garay, bandoneónon Mauricio Jost játszik, zongorán Juan Rivero, nagybőgőn Cristian Sepúlveda, míg Javier Di Ciriaco énekel.


Az utóbbi hét évben a Sexteto Milonguero fellépett megannyi milongán és fesztiválon Buenos Airesben és Argentina-szerte, két kirobbanó sikerű Dél-Amerikai és hét európai, tizenöt országot felölelő turnét tud maga mögött, valamint számos fellépést Kanadában, Szingapúrban és Kínában.

Találkozunk csütörtökön 20.30-kor az A38-on!
A koncert alatt és után milonga a helyszínen 02:00-ig.
Egy másik teremben pedig swing-buli.


 

 

Szólj hozzá!


Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

Nem, most ez nem karácsony és/vagy jótékonyság: immáron hagyomány, hogy a Kannibálok 10 évenként gondolnak egy nagyot, és összetrombitálják a magyar rapelőadók krémjét. Most ismét időszerű volt.

Soha ne használj paprikaspray-t egy emberekkel tömött helyen viccből (sem)!

A hatósági feltételezések szerint paprikaspray-t fújó fiatalkorú, valamint további hét személy ellen indult ügyészi vizsgálat Olaszországban a Marche tartománybeli Corinaldo egyik szórakozóhelyén egy koncerten szombatra virradó éjszaka kirobbant pánik okozásáért, amely hat ember halálához vezetett – jelentette az olasz sajtó...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek