Mindent vagy semmit: tangózzuk szét a Hajót!

2014/06/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Tango & Swing Fesztivál – ilyen is van! – keretein belül Magyarországon is bemutatkozik a SEXTETO MILONGUERO formáció, akik a DOBLE O NADA elnevezésű turnéjuk során érkeznek az A38-ra csütörtökön. Ideje a balkáni ritmusok után már valami más műfaj iránt rajongani tömegesen: aki látta már őket élőben, tudja, hogy felejthetetlen élményben lesz része a közönségnek – és ezt kivételesen el is hisszük nekik.

Mindent vagy semmit: tangózzuk szét a Hajót!

A Sexteto Milonguero 2007-ben alakult azzal az egyszerű szándékkal, hogy kiváló tánczenét játsszon, a leggyakrabban a milongákon (milonga = a hely, ahol tangót táncolnak) hallottakat, valamint megannyi más stílus legjobbjait is, különös tekintettel a negyvenes évek nagyszerű tánczenéire, s már korszakok egyik-másik kedvencére is, vagyis a Sexteto Milonguero mindent megtesz azért, hogy saját előadásában és értelmezésében a legnagyobb és legszebb régi dalok különösen élő, hiteles és szenvedélyes stílusban csendüljenek fel.

A Sexteto Milonguero felállása: két kiváló hegedűs, Marisol Canessa és Gustavo Garay, bandoneónon Mauricio Jost játszik, zongorán Juan Rivero, nagybőgőn Cristian Sepúlveda, míg Javier Di Ciriaco énekel.


Az utóbbi hét évben a Sexteto Milonguero fellépett megannyi milongán és fesztiválon Buenos Airesben és Argentina-szerte, két kirobbanó sikerű Dél-Amerikai és hét európai, tizenöt országot felölelő turnét tud maga mögött, valamint számos fellépést Kanadában, Szingapúrban és Kínában.

Találkozunk csütörtökön 20.30-kor az A38-on!
A koncert alatt és után milonga a helyszínen 02:00-ig.
Egy másik teremben pedig swing-buli.


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek