Mindent vagy semmit: tangózzuk szét a Hajót!

2014. június 10.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Tango & Swing Fesztivál – ilyen is van! – keretein belül Magyarországon is bemutatkozik a SEXTETO MILONGUERO formáció, akik a DOBLE O NADA elnevezésű turnéjuk során érkeznek az A38-ra csütörtökön. Ideje a balkáni ritmusok után már valami más műfaj iránt rajongani tömegesen: aki látta már őket élőben, tudja, hogy felejthetetlen élményben lesz része a közönségnek – és ezt kivételesen el is hisszük nekik.

Mindent vagy semmit: tangózzuk szét a Hajót!

A Sexteto Milonguero 2007-ben alakult azzal az egyszerű szándékkal, hogy kiváló tánczenét játsszon, a leggyakrabban a milongákon (milonga = a hely, ahol tangót táncolnak) hallottakat, valamint megannyi más stílus legjobbjait is, különös tekintettel a negyvenes évek nagyszerű tánczenéire, s már korszakok egyik-másik kedvencére is, vagyis a Sexteto Milonguero mindent megtesz azért, hogy saját előadásában és értelmezésében a legnagyobb és legszebb régi dalok különösen élő, hiteles és szenvedélyes stílusban csendüljenek fel.

A Sexteto Milonguero felállása: két kiváló hegedűs, Marisol Canessa és Gustavo Garay, bandoneónon Mauricio Jost játszik, zongorán Juan Rivero, nagybőgőn Cristian Sepúlveda, míg Javier Di Ciriaco énekel.


Az utóbbi hét évben a Sexteto Milonguero fellépett megannyi milongán és fesztiválon Buenos Airesben és Argentina-szerte, két kirobbanó sikerű Dél-Amerikai és hét európai, tizenöt országot felölelő turnét tud maga mögött, valamint számos fellépést Kanadában, Szingapúrban és Kínában.

Találkozunk csütörtökön 20.30-kor az A38-on!
A koncert alatt és után milonga a helyszínen 02:00-ig.
Egy másik teremben pedig swing-buli.


 

 

Szólj hozzá!


25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei tévécsatorna

25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei...

Megint egy zenei csatornával lesz kevesebb a palettán, ugyanis az egykor szebb napokat is megélt VIVA TV év végén lehúzza a rolót - adta hírül a HVG.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fültől fülig kaszabolás - Chelsea Grin lemezbemutató koncert a Dürer Kertben!

A Salt Lake City-ből származó deathcore csapat legújabb albuma Eternal Nightmare címmel július 13-án jelenik majd meg, mellyel idén ősszel turnéra indulnak. Hozzánk október 4-én látogatnak el, a koncertnek a Dürer Kert ad majd otthont.

Decemberben jön a gyerekek kedvenc meséjének zenés változata, a Masha és a Medve

Év végén érkezik gyermek kedvenc medvéje, akivel érdemes lesz találkozni. A Masha és a Medve állathősére nem kell nyomkövetőt rakni, pontosan tudjuk, hol fog felbukkanni. Elsőként december 28-án 14 órakor, majd még aznap 17.30-kor találkozhatunk vele a MOMKult-ban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek