Mivel foglalkozik most Soltész Rezső?

2017/11/11  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

18 esztendeje hagyomány már, hogy ősszel találkozót hirdetnek egymásnak az otthoni szórakoztatás hívei, akik kíváncsiak az audió- és videó újdonságokra. A „Szóljon hangosan az ének!" és más slágerek előadója 18 évvel ezelőtt szervezte az első ilyen kiállítást, s a siker azóta is töretlen.

Mivel foglalkozik most Soltész Rezső?

Ma már ott tart a mikroelektronika, hogy lassan az öklünkben is elfér a hifi torony! Az idei bemutató fő attrakciói közül is kitűnik az úgy nevezett wall paper televízió, ami nagyon drága, de tényleg szenzációs. Ki gondolta volna, hogy már kézzelfogható valóság és nem csupán fantázia, hogy belépve az előszobánkba, falra applikált tévéképet élvezhetünk!

 

Egy igazi élményhétvége Budapesten: 18. AUDIO VIDEO TREND & HI-FI SHOW + 2. PROFI FOTO kiállítás



Egy mondatban nem lehet összefoglalni ennyi csodát – mondja a fő szervező, Soltész Rezső. - Évről évre nagyobb az érdeklődés, és ez nem véletlen - teszi hozzá az egyedi hangszínű magyar énekes, - hiszen a világ legnagyobb márkái jelennek itt meg.

Valóban, fantasztikus technikai újdonságok láthatók a kiállításon. Itt lesznek a legújabb OLED televíziók (Organic Light-Emitting Diode), melyeknek rendkívül kicsi az energiaigénye, hőfelvétele. Bemutatkoznak a hangfalak, a különféle professzionális és félprofi fülhallgatók, a hihetetlen felbontású japán monitor-, tévé- és különböző tükörnélküli fotó- és videókamerák is.

Amit mindenképp ki szeretnék emelni, az a Profi fotós kiállítás – hangsúlyozza Soltész. - Itt olyan, korábban még nem látott készülékek lesznek láthatók, mint a 100 megapixeles kamera, de megtalálják majd a HD képfelbontású tükörnélküli gépeket és az úgy nevezett instant készülékeket is. Ez utóbbiak rögtön ki is nyomtatják a képet, nem véletlen, hogy olyannyira népszerűek a fiatalok körében – teszi hozzá a Corvina egykori énekese.

Rezső pillanatnyilag beéri otthon egy plazma tévével, de legújabban egy OLED készülékre fáj a foga.

Csodaszép a képe, ez a csúcs! Remélem, sikerül megvenni – mondja...

AUDIO VIDEO TREND & HI-FI SHOW, Soltész Rezső

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek