Menopauza 1170x180

Myra Monoka Pulius Tibivel lép fel az Akváriumban

2023/12/08  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A címben szereplő 3 tulajdonnév közül kettővel tisztában vagyunk: őszintén szégyelljük magunkat, hogy a főszereplő nevét először hallottuk. Úgyhogy, ha te sem vagy túl tájékozott vele kapcsolatban, már ketten vagyunk, de a rendelkezésünkre bocsájtott sajtóanyag segítségével mindjárt képben leszünk.

Myra Monoka Pulius Tibivel lép fel az Akváriumban

Myra Monoka, azaz Nagy Eszter  énekes, dalszerző és producer. Dinamikus, soulful setjeivel a fesztiválok és budapesti klubok, rendezvények kedvelt előadója.

Kislánykora óta erre a pályára készül. Tanulmányait a Bartók Béla Konzervatóriumban kezdte, majd útja a tengerentúlra vezetett, hogy Miamiban csiszolja tovább produceri tudását SAE Institute-ban, ahol többek között a háromszor Grammy-díjra jelölt, többszörös platinalemezes Krunkadelic (Elton John, Sean Paul) volt a tanára.

Olyan A-listás producerekkel dolgozott, mint a Grammy-díjas brit Matt Lawrence (Adele, Beyoncé, Amy Winehouse), de rendszeres résztevője nemzetközi dalszerző táboroknak Los Angelesben, Londonban, Párizsban is. Egyike volt annak a hat magyar dalszerzőnek és énekesnek, akik részt vehettek Nashville-ben egy intenzív, 12 napos dalszerző kurzuson Cher, a Kiss, Bon Jovi és az Aerosmith dalszerzőjének és zenei producerének, Desmond Childnak a vezetésével.

Legutóbbi dala legalább negyven nemzetközi Spotify listára felkerült, sőt  a New York-ira is. Itthon a Petőfi Rádióban is rotációba került, ami azért kiemelkedő, mert évek óta ez az első angol nyelvű magyar dal, amellyel ez megtörtént. Eközben az egyik legnagyobb belga rádió is rotációban játssza a Focus cím dalt, amit a Belauval készített.

SEASON:ONE elnevezésű, december 15-i  koncertjén kiderül, mit is takar az az új stílus, amit ő neo-soul-popnak nevezett el. Ez a koncert a szerzői estje lesz saját dalokkal, amelyet a saját zenekarával szólaltat majd meg, a vendége pedig nem más lesz, mint alkotótársa és jó barátja, a Supernem gitárosa, Pulius Tibor.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, a lánnyal, aki a promótere szerint a világhínév előtt áll, itt olvasható interjú. Szívből drukkolunk neki mindehhez!

 

Myra Monoka, Pulius Tibi, Akvárium

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek