Négy ingyenes szabadtéri program a városligeti Pavilon Kertben

2020/09/15  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Használjuk ki, amíg lehet szabadtér, amíg vannak programok –ráadésul ingyenese!

Négy ingyenes szabadtéri program a városligeti Pavilon Kertben

Szeptember 18. péntek 19.00-00.00

Nyárzáró OBRONI buli

Havonta jelentkező esti időtöltés, organikus live szettekkel, élő hangszerekkel, vendégzenészekkel.

Szeptember 19. szombat 19.00 16.00-0.00

Rebel Bass Crew & The Tribe presents: 3# Open Air Drum & Bass

Egy szezonzáró open air drum & bass bulira is sor kerül a Pavilon Kertben! Ezúttal a The Hive Budapest csapatából vendégeskedik a Pavilonban: Insight és Sephx, valamint hosszú szünet után SP is a pult mögé áll. A felvezetésért a The Tribe alapítója, Zentie lesz felelős, valamint a Rebel Bass Crew oszlopos tagjai, B.Kov és Leap. Természetesen a basszussal teli zenék mind a Rebel Bass hangrendszeren szólalnak majd meg. Ezúttal a szokásosnál pár fokkal erősebb zenékre számíthattok a későbbi órákban, úgyhogy érdemes táncos cipőben érkezni!

 Szeptember 20. vasárnap 14.00-0.00

 Kisföldalatti Piknik - egy csipetnyi slam poetry a Ligetben!

 A költészet, a rap, a színház és az előadóművészet találkozása.

Program:
Egész nap FotóFal
Földalatti Szavazókártya: 54 slammer 54 kártyán – ahol a szereplők fotózása egész nap folyamatosan zajlik.

14.00 – 20.00 - DJ - óránként 10 perc PizzaKvíz
20.00: Földalatti All Stars - Országos All Stars

Szeptember 25. péntek 21.00-23.00

Minka x BernáthY x Karcis

Huszadik századi költők versei - elektronikus zene – live-act - vizuális vetítés

 2018 januárjában a Művészetek Palotájában debütált Pátkai Rozina Minka projektje, amely XX. századi magyar költők verseit dolgozza fel elektronikus zenei alapokon. A megzenésítéseket később BernáthY Zsiga vette gondozásába, aki emblematikus karaktere a hazai elektronikus zenének. Zsiga live act művészként lép fel országszerte, ahol a „vasakból" előcsalogatott hangok, a saját készítésű loopok, groove-ok végeláthatatlan láncolatának egymásra fűzéséből bontakozik ki az előadás egyszeri, spontán, improvizációkkal teli, megismételhetetlen egysége. Mindez 20 éven keresztül volt a Bernáth/Y & Son fellépések lényege, és ezt folytatja Zsiga most is Rozinával és Gáborral együtt a Minka x BernáthY x Karcis Live Actben. Karcis Gábor médiaművész az előadáson a vetítésért, a zenét kísérő művészi vizualitásért felel.

 

 

Pavilon Kert, Városliget

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek