Nem csendes-ülős koncertet ad Ákos Siófokon

2018/06/27  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Plázson most először lép fel az ország egyik legnépszerűbb pop-rock előadója. A június 30-i koncert nem csak a kerek szülinap miatt lesz különleges: Ákos a jubileumi műsorának új verziójával érkezik Siófokra.

Nem csendes-ülős koncertet ad Ákos Siófokon

Az idén 50 éves Ákos tavasszal akusztikus, színházi jellegű műsorral járta az országot. A nyári fesztiválturnén azonban újra előveszi rockosabb énjét, és látványosabb, hangosabb formában is előadja a dalait.

Ebben segít megújult zenekara is: Madarász Gábor gitáros is csatlakozik a nyári turnéhoz.

„Kvartettben zenélünk Bánfalvi Sanyi dobossal, Lepével, aki a szintetizátorok mellett basszusgitározik is, és Madival, a legendás gitárossal, akivel sok év után találtunk újra egymásra. Nagy slágerek, kötelező repertoárdarabok és meglepetések is lesznek a műsorban" – mondta Ákos a majd kétórás programról, amely amellett, hogy a rockosabb dalokra koncentrál, természetesen összes nagy slágerét felvonultatja egyfajta „best of" jelleggel.

A jubileumi műsornak ezzel a verziójával elsősorban fesztiválokon lép majd fel Ákos. Épp ezért jelent kivételt a siófoki koncert, hiszen ez az énekes-dalszerző saját, önálló koncertje lesz, és mint ilyen, teljesen más hangulatúnak ígérkezik, mint egy fesztiválfellépés.

Ráadásul Ákos kifejezetten szereti a balatoni koncerteket, illetve úgy egyáltalán a tó környékét.

„Gyerekkoromban rengeteg nyarat töltöttem a Balatonnál. Felnőttként a főváros őrületéből próbáltam kiszakadni, és több mint húsz éve építettem egy vityillót az északi parton. Annak idején saját kezűleg hangszigeteltem a kisszobát, hogy stúdiózni is tudjak itt, de elsősorban a család, a gyerekeim élvezik a balatoni nyaralót. A látvány ledöbbentő, inkább aktképeket idéz az előttünk hullámzó hegy-völgy, mint tájképet. Rengeteg barátot szereztünk itt, a gyerekeim el se tudják képzelni a vakációt anélkül, hogy ide eljönnénk" – mesélte.

Az pedig alapvető, hogy a nyári koncertek közül sem hiányozhatnak a balatoni helyszínek.

„Korábban, amikor még több előadásból állt egy-egy turné, külön fejezet volt a Balaton körüli menet, remek kis szabadtéri helyszínekkel" – mondta, külön kiemelve, hogy rengetegszer játszott már a Siófoki Szabadtéri Színpadon. Most viszont új helyszínen, a Plázson lép fel, és a koncert szerinte óriási bulinak ígérkezik.

https://www.maxima.hu/upload/images/41919/DJI_0023.jpg

Ákos rockosabb, jubileumi koncertműsorának második állomása lesz a siófoki PLÁZS június 30-án.

Siófok, PLÁZS, nyár, strand, buli, Álkos

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek