Novemberi pop-rock vonulat Budapesten

2016/11/08  ·   Ajánló   ·  Simonyi Éva

San Diego, Sheffield, London, Budapest – mind származási helyüket, mind stílusukat tekintve változatos fellépők novemberben a fővárosban.

Novemberi pop-rock vonulat Budapesten

Pierce The Veil, letlive, Creeper
Dürer Kert, 2016.11.09.

A san diego-i együttes az idén megjelent negyedik stúdióalbumával turnézva végre ellátogat Budapestre is! Vendégzenekarként a szintén amerikai letlive és a brit Creeper fog játszani a Dürer Kertben. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő amerikai rockbanda az idén megjelent Misadventures című lemezt népszerűsíti a turnéval, de a budapesti koncerten nagy valószínűséggel az új dalokon kívül hallhatunk régebbi slágereket is tőlük, érdemes tehát ellátogatni a Dürer Kertbe november 9-én!

 

 

 

While She Sleeps, Blood Youth, Satelles
Dürer Kert, 2016.11.10.

Az angol metalcore banda 2014-es budapesti fellépése után idén ősszel ismért hazánkba látogat! A 10 éve aktív While She Sleeps rengeteget turnézott az elmúlt időszakban, de nemrégiben bejelentették, hogy idő közben dolgoztak az új albumon is, ami 2017 elején fog érkezni. A lemezt 100%-ig a rajongók adományaiból finanszírozzák, akik elég szép számmal szánnak pénzt arra, hogy megjelenjenek a banda új számai. A Dürer Kertben biztosított a klubkoncertes családiasabb hangulat, a banda pedig garantáltan egy zúzós bulit fog nekünk összehozni!

 

Placebo
Papp László Budapest Sportaréna, 2016.11.11.
A kultikus brit együttes az 1996-os első debütalbumuk 20. évfordulóját ünnepelve keltek útra októberben. A világkörüli turné során Brian Molko frontember szerint olyan dalok fognak elhangzani, amikre már megesküdött, hogy soha többé nem fogja eljátszani. Most mégis felcsendülnek a régi slágerek, így aki szerette a korai Placebo-hangzást, annak nem érdemes kihagynia a november 11-i arénás nagykoncertet!

 

Cloud 9+
Barba Negra, 2016.11.11.

A zenéjében a pop, dubstep, dnb és hiphop zenei stílus elemeit vegyítő Cloud 9+ ahogyan eddig, a szövegeit a mostani lemezre is angolul írja. Az első albumuk, a Supernova meghozta számukra a várt sikert, számos fesztivál és programhelyszín állandó fellépői, rendre teltházas koncerteket tolnak, a közönség imádja őket. Az öttagú magyar együttes az új lemezt 2017-re ígérte be nekünk, de addig is egy kis ízelítő:

 


 

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek