Pazar helyszínen lép fel az Omega

2019/06/26  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Rozsnyói járásban fekvő 300 lelket számláló falu, Kecső határában lép fel pénteken az Omega – írja az ujszo.com.

Pazar helyszínen lép fel az Omega

A Kóbor Jánossal folytatott beszélgetésből kiderül, hogy a kecsői völgyben csak a festői környezet és a természetes lelátó adott. Arra a kérdésre, hogy gyakran lép-e fel az Omega ilyen nomád körülmények között, a frontember így válaszolt:

"Én nem feltétlenül nomádnak, inkább természetközelinek nevezném a helyszínt, ami a mai, talán túlzottan elvárosiasodott, elidegenedett, egyre művibb világban üde színfolt. Pályafutásunk során sok ilyen koncertünk volt."

És lesz is, mert információink szerint a zenekar július 18-án a csepeli Daru-dombon ad koncertet.

A koncertprogram címe Tűzvihar, ennek megfelelően egy hatalmas máglyarakást is láthatnak majd a nézők, a koncertvégén pedig tűzijáték is lesz. 

A kecsői völgyben 18 órakor lesz a kapunyitás, Pál-Baláž Karmen – aki egy tévés tehetségkutatónak köszönhetően lett sztár Szlovákiában – negyed nyolckor kezd a zenekarával, és fél kilencig lesz színpadon. Az Omega 21 órától 23 óráig játszik, a szokásosnál kissé progresszívebb best of-válogatással készülnek.

Forrás

 

Omega, koncert, Kecső, Pál-Baláž Karmen

 

 

Szólj hozzá!


Pirkadattól alkonyatig –  The Rose: Dawn To Dusk Tour (Papp László Aréna, 2024. március 17.)

Pirkadattól alkonyatig – The Rose: Dawn To Dusk Tour...

Egy zenekar Dél-Koreából? Ó, csak egy újabb tinglitangli K-pop banda.... Ó, nem: ezek a srácok hangszereken játszanak, nem is rosszul, és mindezt...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.
Új koncertek