Pet Shop Boys, Budapest Bár: Mindenki a fedélzeten!

2014. július 03.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Július 8-án a Budapest Parkban adja a Budapest Bár egyetlen olyan nyári koncertjét, ahol a zenekaron kívül a formáció összes jelenlegi énekese is fellép. A Parknak nem ez az egyetlen nagy dobása a jövő héten: hétfőn a Pet Shop Boys lép fel a nagyszínpadon.

Pet Shop Boys, Budapest Bár: Mindenki a fedélzeten!

Behumi Dóri, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kiss Tibor, Kollár-Klemencz László, Lovasi András, Mező Misi, Németh Juci, Rutkai Bori, Szűcs Krisztián – a névsor ezúttal teljes, mert mint tudjuk, a BB nem mindig teljes felállásban turnézik, hiszen az énekesek más-más formációkban is fellépnek, egyszerűen egyeztetési nonszensz lenne összehozni az össznépi parti. De majd most!

Itt van mindjárt  Kiss Tibi, aki 2014. őszéig “szabadságra ment” a zenekarból egyéb elfoglaltságai miatt, erre a koncertre mégis eljön, hogy ez alkalommal teljes legyen a csapat. Az együttes és a közönség számára is örömünnep lesz ez a koncert, hiszen nagyon ritka alkalom, hogy az egész csapat együtt legyen.

Új lemezük, a Húszezer éjszakás kaland című album igazi tempós, nyári lemez szerelemmel, húzós dalokkal és meglepetésekkel, melyek közül talán a legfontosabb, hogy a produkció történetében először a zenekar énekeseinek saját dalai is hallhatóak. A címadó számot  Szűcs Krisztián (HS7) kifejezetten a Budapest Bár számára írta. Nem csak dalaiban, de hangjaiban is frissült a produkció - ezen a lemezen a csapat új tagja, Mező Misi (Magna Cum Laude) is hallható.

A nagylemez 12 számot tartalmaz. A már említett saját szerzemények mellett természetesen hallhatjuk a Budapest Bár védjegyévé vált régi magyar sláger-átdolgozásokat és újabb hazai dalok átértelmezett változatait is. Sőt, megszólalnak nemzetközi popslágerek Budapest Bár-változatai is, többek közt David Bowie Tonight című dala. A Húszezer éjszakás kalandot 2014 őszén egy újabb Budapest Bár-lemez, egy borongósabb, melankolikusabb album követi majd (mindkét lemez a Volume 5 alcímet viseli majd, így jelezve, hogy egy összetartozó albumpár két darabjáról van szó).

 


 

Ami meg a Pet Shop Boys-t illeti, bátran kijelenthetjük, hogy az övék az idei szezon egyik legizgalmasabb bulija. Több mint harminc év bőven elegendő volt arra, hogy bebizonyosodjon: ha az elektronikus popzenéről van szó, kevés nagyszerűbb előadó van a híres duónál. Tizenkét nagylemez, számtalan kritikai és közönségdíj, valamint fergeteges hangulatú koncertek végeláthatatlan sora övezi a Pet Shop Boys kiváló zenében lubickoló életművét, amelyet hamarosan ismét testközelből elemezhet a magyar közönség: a legendaszámba menő formáció  július 7-én Budapesten lép fel a Budapest Park színpadán.


Képtár

  • Pet Shop Boys, Budapest Bár: Mindenki a fedélzeten! kép 33385
 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek